Bugün,herkes gözüme ponçik görünüyor.🤍
senin kalbindendir : )
Her zaman canımın içi, senden çok şey öğrendim..Insanlara ilham oluyorum ve bu benim cok hosuma gidiyor.
Ben de senden.Bu ucube sanaldan bana kalan en degerli armagan tek sen (bir de o kasli zengin yakisikli asiri zeki olan jsjsjsjsj)Her zaman canımın içi, senden çok şey öğrendim..
Hep böyleyizzzzz hep, tam duygusal bir an yaşıyoruz ve peşinden komik bişey geliyor alslflaakskdkfBen de senden.Bu ucube sanaldan bana kalan en degerli armagan tek sen (bir de o kasli zengin yakisikli asiri zeki olan jsjsjsjsj)
Napiyo ki ya?
Bi alo diyelim.
Bizi duygusallik bozuyo..biz kirik kafa insaniyiz (hahahahah)Hep böyleyizzzzz hep, tam duygusal bir an yaşıyoruz ve peşinden komik bişey geliyor alslflaakskdkf
Ayrıca hiç merak etmiyorum kafam rahat.
Sen bi seslen bakalım seni sever alslfl
Nazlı erkolar uzak dursun lütfenBizi duygusallik bozuyo..biz kirik kafa insaniyiz (hahahahah)
Naz yapiyo..adananin bagrindan kopmus yagiz delikanli.ddbdbyvb
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.