Bu konu tartışmaya kapalı benceçift lavaş olmadan dürüm çiğköfte yiyemem kesmez
Bu konu tartışmaya kapalı benceçift lavaş olmadan dürüm çiğköfte yiyemem kesmez
valla öyle abikesmiyor , zaten herşeyin porsiyonları küçülüp maliyeti büyüdüBu konu tartışmaya kapalı bence
Dışardan sürekli söylediğim bir yer vardı her aldığımda 3 lira 5 lira zam geliyordu, artık sormuyorum alıştık.valla öyle abikesmiyor , zaten herşeyin porsiyonları küçülüp maliyeti büyüdü
abi sorma ya deli ediyor beni bu durumDışardan sürekli söylediğim bir yer vardı her aldığımda 3 lira 5 lira zam geliyordu, artık sormuyorum alıştık.
Kendisine sorayım bakayım görünmeyi kabul edecek mi?Bizede göster de bizde severiz belkii
Kendi göletinde özgür bir savaşcısın sen. Seni senden başka hiç bişey yıkamaz mesela şahsen tebrik ediyorum seni. Bir cephede tek başına savaş veriyorsun ve bu ordunun lideri sensin .)maddi olarak koca okyanusta susuz bırakıldım ben hep... kendi göletimde çırpınıyorum öyle iişte![]()
Kendi göletinde özgür bir savaşcısın sen. Seni senden başka hiç bişey yıkamaz mesela şahsen tebrik ediyorum seni. Bir cephede tek başına savaş veriyorsun ve bu ordunun lideri sensin .)
Zamanı gelmeden senin istemen nafile doğru zaman doğru insan :))hiç de öyle değil valla ya yıllarca kendimi böle kandırdım kendi yaptığımın tadı ayrı diye ama yalan yaaben balık tutmayı öğrenmek istemiyorum ben balık istiyorum
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.