Durmadan zekadan bahseden kizlar bana asiri itici geliyor
sana ne bu bilgiden hghjkşldfkjhNedenini merak ettim.
Merak bu beni ilgilendirmemesi önemli değil 🤭sana ne bu bilgiden hghjkşldfkjh![]()
yüzsüz müsün sen yaaMerak bu beni ilgilendirmemesi önemli değil 🤭
Merak ettim sordum, hayırımı aldım.yüzsüz müsün sen yaa
örseliyom örseliyom düşmüyosun peşimden![]()
bu forumda meraklı birisi varsa o benim tamam mıMerak ettim sordum, hayırımı aldım.
Meraklı olmak başlıca bir sorun onu açıkladım.
Başka bir şey yapmadım ki yahu
Sen koç burcu muydun aslan başkası mıydı karıştırdım mı ben bilemedim.bu forumda meraklı birisi varsa o benim tamam mı
benden daha meraklı insanlara tahammülüm yok .s.s
lütfen biraz saygı.............................................................................................
bak canım benimSen koç burcu muydun aslan başkası mıydı karıştırdım mı ben bilemedim.
Sorumun cevabını alamadım. Hiç alamıyorum.Yıldım. Teşekkürlerimi sunuyorum.bak canım benim
beni kimseyle karıştıramazsın tamam mı
ben benim nan ben ben bennnnn
bi tane ben var bu dünyada......................................
inanmıyosan aha alcatraza sor çene sor ne biliyim git 3. birini bulamadım ya sordurcak .s.s zaten ikisine sorsan yeter![]()
bana bişi sorup da cevap alamayan biri.............Sorumun cevabını alamadım. Hiç alamıyorum.Yıldım. Teşekkürlerimi sunuyorum.
Beni favlayabilirsin ben ilk kez görüyorum. 🥰bana bişi sorup da cevap alamayan biri.............
ilk kez görenler fav hggjklşl
çok örselememiş olsaydım sevebilirdim seni bu posttan sonra..............Beni favlayabilirsin ben ilk kez görüyorum. 🥰
Dışı böyle hırçın olanların içi ponçik oluyor.çok örselememiş olsaydım sevebilirdim seni bu posttan sonra..............
peki .s.sDışı böyle hırçın olanların içi ponçik oluyor.
Sevmezsende canın sağ olsun 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.