nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
misha çocuk 4 gün rahatsız olduğu için oyun oynamadı yaramazlık yapmadı evde peşime dolanmadı

Ne kadar alışmışım muzurluklarına huzurum kaçtı eksik geldi ev keşke iyileşse yaramazlık yapsa hiç şikayet etmicem dedim
bugün oynuyor benle minnoş dün akşamdan başladı oynamaya yanıcığımda yatıyor 😻 😻 😻 😻 🧿 🧿 🧿 🧿

bundan sonra ricamdır mishayı paylaşınca maşallah diyin çocuğuma olur mu hıhım 🫣

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
Bu güzel hanımın ismi Zeytin

IMG_2402.jpg

Buda hanımefendilikten nasibini alamamış ama küçük yaşta gözlerini kaybettiği için biricikimiz olma hakkını kazanan kızımız Boncuk

IMG_2405.jpg

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Bu güzel hanımın ismi Zeytin

IMG_2402.jpg

Buda hanımefendilikten nasibini alamamış ama küçük yaşta gözlerini kaybettiği için biricikimiz olma hakkını kazanan kızımız Boncuk

IMG_2405.jpg
Güzel ömürleri olsun
Yardıma ihtiyacı olan bir cana aile olmak çok güzel bir duygu Allah razı olsun 👏🏻🙋🏻‍♀️🧿

• Beğen
Tepkiler: Era

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
Güzel ömürleri olsun
Yardıma ihtiyacı olan bir cana aile olmak çok güzel bir duygu Allah razı olsun 👏🏻🙋🏻‍♀️🧿

Allah hayvan severlerin hepsinden razı olsun. Ben hep rabbime dua ederken para puldan ziyada vicdan ve sağlık diliyorum. Allah insanın vicdanını kaybettirmesin. Çünkü en büyük din vicdandır.

İlginizi Çekebilecek Benzer Konular

Üst Alt
🎧 DJ Paneli