nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Hımmm selamlar forumun en güzel köşesini buldum..
hoşgeldiğnnn
White Cat Hello GIF

Çaçarita

Bronz Üye
Evde bir kediniz varsa (bende 3 olabilir) kendinizi onun saltanatında 7/24 hizmet eden bir köleye dönüşüşmüş halde bulursunuz.
Yüzünüze dik dik bakıp mama tabağım hala boş tripleri atmaları, en olmadık saatlerde ki sabaha karşı genelde olimpiyat koşusu yapmaları..
Ama sonra en yorgun ,sinirli, sancılı anınızda gelip kucağınızda kıvrılması, o motor gibi titreyerek mırlaması bütün o siniri stresi anında silip süpürüyor.
Kedilerle yaşamak biraz kölelik, biraz delilik ama her şeyden çok dünyanın en saf sevgisine ulaşmak demek..
İyi ki varsınız.
(Çaçarita, Cheetos, Manolya🥰)

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Evde bir kediniz varsa (bende 3 olabilir) kendinizi onun saltanatında 7/24 hizmet eden bir köleye dönüşüşmüş halde bulursunuz.
Yüzünüze dik dik bakıp mama tabağım hala boş tripleri atmaları, en olmadık saatlerde ki sabaha karşı genelde olimpiyat koşusu yapmaları..
Ama sonra en yorgun ,sinirli, sancılı anınızda gelip kucağınızda kıvrılması, o motor gibi titreyerek mırlaması bütün o siniri stresi anında silip süpürüyor.
Kedilerle yaşamak biraz kölelik, biraz delilik ama her şeyden çok dünyanın en saf sevgisine ulaşmak demek..
İyi ki varsınız.
(Çaçarita, Cheetos, Manolya🥰)
Güzel ömürleri olsun
Emeğine sağlık
Tek kedi bile çok emek 3 kedi nasıl inan bilmiyorum Kolaylıklar 🧿 😁 💜

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
1788335958889.png
yayın kamerasından biraz kötü ama ben yayın yaparken böyle yatıyordu feneride çadıra takmıştım jkldfnfjgdkl feneri tutuyor gibi çok komik 🤣

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Misha çocuk biraz rahatsızlandı bazen çok yiyip kusuyor çok obur hızlı yiyor ve gayet iyi devam ediyor dün normal yediği proplan mamasını kusmus ama böyle halsizleşti hep yattı falan sonra baktım gazı var sıcak su torbası yaptım karnısına 2 saat civarı yattı bugün daha iyi biraz gaz çıkarıyor rahatladı ama düzelmezse akşam veterinerdeyiz.
Dua edin bebişime iyi olsun 🧿 💜

ilk maddeden beni kaybetti başlık
5 yıldır beraber yaşadığımız bir kedimiz var
gerçekten çok zor hayvan. ikimizden biri bu evden gidecek ama hayırlısı

İlginizi Çekebilecek Benzer Konular

Üst Alt
🎧 DJ Paneli