Valla sabah kolum acıdı diye kediyi ısırdım birde ağlak miyavlıyor ben napıym çığlık mı atıymBaşa bela : )
Valla sabah kolum acıdı diye kediyi ısırdım birde ağlak miyavlıyor ben napıym çığlık mı atıym
Valla baya ısırdım hayvanı hala küsüz deli gibi koşup bakıyor sonra kayboluyorSen mi ısırdınnçldl: )
Valla baya ısırdım hayvanı hala küsüz deli gibi koşup bakıyor sonra kayboluyor
Valla ben kıydım ben daha kötü durumdayım 🤣 🤣 🤣Ama kıyamamm ..
Yaw anlamıyom böyle tatlı tatlı cilveleşirken kediyle pıtı pıtı parmağını sallıyorsun falan hani yatıyor göbüşü açıyor sonra vahşet kan DEVİL giriyor kedinin içine 2 saniyede koldan kan çıkıyor. Ne oluyor hiç anlamıyorum. Ben sakin sakin sevmek istiyorum all time başarısızCanın çok yanmış olmalı. Başıma bi kere gelmedi değil.

Yaw anlamıyom böyle tatlı tatlı cilveleşirken kediyle pıtı pıtı parmağını sallıyorsun falan hani yatıyor göbüşü açıyor sonra vahşet kan DEVİL giriyor kedinin içine 2 saniyede koldan kan çıkıyor. Ne oluyor hiç anlamıyorum. Ben sakin sakin sevmek istiyorum all time başarısız![]()
Güzel ömürleri olsun fakat lütfen bizi ısırmasınlar ve tırmalamasınlar 🤣Karın bölgesi acaip hassas.
Bende oynarken, hiç bişi yokken aniden ısırdı: ) ama can nasıl yanıyor, bilirim 🤣😂
Demekkş huylandı , reflexi bişi: )
Kuzenin kedisi, tatile gidince bana bırakıyor: )) misafir die şaapmadım hani: )

Benim yerime ısırrrr onu nunum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.