ucuzsa vardir bir bit yenigi düsüsüncesi : ))
Mastercatchef ele bişi o nası yiyor![]()
Ekli dosyayı görüntüle 18792
@ZeL Şu geçen gün konuştuğumuz oyuncak evden toplamak zor oluyor topları taa tuvalwtlere kadar bile alıp koşuyor
harici güzel ama salonun kapısını kapatıp oynucam bunlarla evden topla topla bittim![]()
Valla hatırlamıyorum atıym tekrarKeyife bak misha da
Bunun linkini atmışmıydın bende bakayım, eğlence lazım bana da hihi

ya kıyamam bakışa bak uzaktan atıncada mı korktu bizimki koşa koşa kovalıyor ya hahahahah 🤣 🤣 🤣
Şey ben direk onu hedef aldım akslflglajdya kıyamam bakışa bak uzaktan atıncada mı korktu bizimki koşa koşa kovalıyor ya hahahahah 🤣 🤣 🤣
ya lkdmflgk Allah iyiliğini versin zel offfŞey ben direk onu hedef aldım akslflglajd
Evet oyuncak eğlenceli yani benim için 😁ya lkdmflgk Allah iyiliğini versin zel offf
Bazen top sıkışıyor ama ben oyuncağı sevdimben odanın bi ucundan atıyom kosuyor

Bazen oyun modunda olmuyorlar 🤭Evet oyuncak eğlenceli yani benim için 😁
Bizim ki zahmet edip dtünü kaldırmıyo aslaa kime çekti bilmemmm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.