View: https://www.instagram.com/reel/CzG_owQxZFJ/?igshid=MTdlMjRlYjZlMQ==
Bu kedi gözlükleri nerede satılıyor @nunu
Ama o kadar minik gözlük yok ki 🥺Hiç bilmiyorum ama küçük kalıplı bi gözlük alıp takmışlardır belki
noel şapkasıda al eksik kalmasınAma o kadar minik gözlük yok ki 🥺
Mahalledeki bütün kedilere papyon, gözlük ve bandana alasım var
Şapka zor ya onu çıkartırlar jfjdjjnoel şapkasıda al eksik kalmasın![]()
![]()
![]()
bu ara benimki çok meraklı ne yapsam gelip kafasını içine sokuyor ne yemek y,iyebiliyorum ne tablo boyayabiliyorumŞapka zor ya onu çıkartırlar jfjdjj
Off milletin ne uslu kedisi var
Canı sıkılıyor, belki de kardeş istiyorbu ara benimki çok meraklı ne yapsam gelip kafasını içine sokuyor ne yemek y,iyebiliyorum ne tablo boyayabiliyorum
pcninde önüne oturuyor![]()
![]()
![]()
🐈⬛ 🐈⬛ 🐈⬛ 🐈⬛
oyuncu evet sürekli ben onla oynadığım içinde dibimden ayrılmıyorCanı sıkılıyor, belki de kardeş istiyor
Sana aşık benceoyuncu evet sürekli ben onla oynadığım içinde dibimden ayrılmıyor
uyurken bile beni izliyor
Telefonla oynuyorum diye telefona pari atıyor
Yeter ki onunla ilgileneyim
Başka kedi alsam direk bunalıma girer
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.