Bizim'ki bizim cinsimiz hakkında ne diyorlar diye bakıyor ..

Sevmiş ama sevilmemiş @nunu 😔ya kıyamam ne derdi varmış ki
kedişkoyada bir cigara yakalım aga ne diyorsunSevmiş ama sevilmemiş @nunu 😔
Yakalım tabi🚬kedişkoyada bir cigara yakalım aga ne diyorsun
Senin ne derdin var yahu🚬Ama bu ben...
Bakışlara bakar mısın tıpkı benim gibi dertli 🚬
Sanada sigara yakalım mı guzummm 🔥 🔥 🔥 🔥Ama bu ben...
Bakışlara bakar mısın tıpkı benim gibi dertli 🚬
Uzattım bi dal @nunu 🚬Sanada sigara yakalım mı guzummm 🔥 🔥 🔥 🔥
Bir gecede nasıl koah olunur isimli eser olacaz cedricUzattım bi dal @nunu 🚬
Sen de biraz onun üstüne koy bacaklarını, biraz da o uyuşsun🤣Bir gecede nasıl koah olunur isimli eser olacaz cedric
Kedi kucağımdan kalktı bacaklarım uyuşmuş çok fena ölüyom![]()
Daha bilmiyorum, kurcalasam çıkar bir yerlerden bir dert 🚬Senin ne derdin var yahu🚬
Ateş için sağ ol çiçeğim hep çakmağimi kaybederim ben 🚬Sanada sigara yakalım mı guzummm 🔥 🔥 🔥 🔥
Çok kurcalamasan mı acaba, kurcalayınca pislikler çıkıyor meydana🤣Daha bilmiyorum, kurcalasam çıkar bir yerlerden bir dert 🚬
gıyamam kiğğğğSen de biraz onun üstüne koy bacaklarını, biraz da o uyuşsun🤣
Üstüne çıkmıyor mu nunugıyamam kiğğğğ
ama sabahları ayağımı dürterek beni uyandırıyor diye bende onun ayağına tatik atıyorum.
Acımasızlık max![]()
![]()
![]()
🔥 🔥 🔥 🔥
gıyamam kiğğğğ
ama sabahları ayağımı dürterek beni uyandırıyor diye bende onun ayağına tatik atıyorum.
Acımasızlık max![]()
![]()
![]()
🔥 🔥 🔥 🔥
Girdiğim çukurdan çıkamıyorum ya sonra deşmiyorum o yüzden jfjdÇok kurcalamasan mı acaba, kurcalayınca pislikler çıkıyor meydana🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.