Sanırım. Kediler sevildiği hissettiği kişiye gidermiş zaten. Eski oturduğum evde beslediğim 6-7 kedi vardı. Mutfaktan çıktığım anda hepsi toplanırdı etrafıma.Bende aynıyım o konuda hayvanlar hissediyor sevgiyi herhalde![]()
Sanırım. Kediler sevildiği hissettiği kişiye gidermiş zaten. Eski oturduğum evde beslediğim 6-7 kedi vardı. Mutfaktan çıktığım anda hepsi toplanırdı etrafıma.Bende aynıyım o konuda hayvanlar hissediyor sevgiyi herhalde![]()
Hani kediler hemen bize de göstermen gerekSanırım. Kediler sevildiği hissettiği kişiye gidermiş zaten. Eski oturduğum evde beslediğim 6-7 kedi vardı. Mutfaktan çıktığım anda hepsi toplanırdı etrafıma.![]()
![]()
Cıx nazar değer. Ama bir tanesini göstereyim bari.Hani kediler hemen bize de göstermen gerek
küççük emrah gibinAyyy bakışları beni öldürdü
Lastik gibi sünmüş :)Cıx nazar değer. Ama bir tanesini göstereyim bari.
![]()
Hava sıcaktı, pisicik de serinlemek için öyle yattı sahilde don atlet yatan dayılar gibi.Lastik gibi sünmüş :)
paşaaaaammmm sıcak mıııığğğğ ya kıyamamCıx nazar değer. Ama bir tanesini göstereyim bari.
![]()
Dişi kedi. Sıcakta zaten ters dönüyor habire. Bazen de şöyle yatıyor.paşaaaaammmm sıcak mıııığğğğ ya kıyamam![]()
Ekli dosyayı görüntüle 9363
Tabiki benim tek haraketimde beni izler yatıyordu yoksa 😹😹😹
Temizlik terliği o balkon falan siliyom banada büyük ama gıcırdamıyor bu bugün temizlik yaptım zaten bu terlikle sorunu var sürekli terliğe yatıyor 😹😹😹😹bu terlik gıcırdıyor beni deli ediyor
View: https://www.instagram.com/reel/CvFqGF_oQo6/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
@CaT @nunu haşmetli ve tatlı popoya bakar misin
Tipe baksana çok tatlı ya benim bile ısırasım geldi Turşuhan adı :)sondaki ŞALAKKKK![]()
![]()
Kedi severken manyaklaşıyor muyuz acaba öhm![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.