Tema Editörü

Kediler Olmasaydı Acaba Ne Olurdu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Diemti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mahallendeki tüm kedileri topar evine atarim : ))

parmak kaldirirsan dahi ) kedileri alirim o evini yakarim :))

Siddete bakat misin..

canim yine tartismak istior benim :))

gidim islerimi yapim : )

GIF lewd stuck out tongue kino - animiertes GIF auf GIFER - von Felonn

psikopata bagladim : )

sadece bu sene mi kedi yoktu bu şehirlerde , yoksa kedilerin varlığina rağmen her yıl aynı manzara mı var ? sorularım bitti şimdi cevplarıma geçelim , kimyasal yollarla kemirgenlerin nufusu kontrol altına alınabilir.

Kimyasallari baska hayvanlarda yiyor ama... böcekler kuslar, bunu yapmak hayvan hakkina girer yaptirmazlar ulu orta 😂 o kadarini bilmiyorum, sadece istanbul ile karsilastirmislardi istanbulda bu sorun yok cünki kedi cok denmisti

Kimyasallari baska hayvanlarda yiyor ama... böcekler kuslar, bunu yapmak hayvan hakkina girer yaptirmazlar ulu orta 😂 o kadarini bilmiyorum, sadece istanbul ile karsilastirmislardi istanbulda bu sorun yok cünki kedi cok denmisti
Bahsedilen şehirlerde düşündüğünüz gibi kedi var mı diyecektim ki evet İstanbul’da çok ama kedileri yiyen farelerde var, Avrupa’da sokaklarda pek kedi köpek gördüğümü haytırlamıyorım başı boş gezen

Bahsedilen şehirlerde düşündüğünüz gibi kedi var mı diyecektim ki evet İstanbul’da çok ama kedileri yiyen farelerde var, Avrupa’da sokaklarda pek kedi köpek gördüğümü haytırlamıyorım başı boş gezen

Evet sokak hayvanlari burda pek yok.. iyi ki mi desem malesef mi bilemedim, bazen morali bozuk olunca insan bir köpege veyahut bir kediye rastlamasi hos olabiliyor

Geri