Sosyal medyada yayılan bir video, çok sayıda izlenme aldı. Bir düğünde geçen olayda, karısından bağımsız bir noktada başka kadınla dans eden adam, tam para takacağı sırada karısının ani baskınıyla neye uğradığını şaşırıyor.
Var mi böyle bişey yaa ben de ücreti karşiliğinda Anqara havaları oynarım nxjdjparası neyse verip dans etmiştir belki ? adam karısıyla yapamıodur ?
millet köle olmak için para bile veriyor. tasmayla filan gezdirion evin içinde ladskasd sen para veriyorsan kesin bulursun :dVar mi böyle bişey yaa ben de ücreti karşiliğinda Anqara havaları oynarım nxjdj
Varsa taniğin alsin tasmasını gelsin ben Bi parkı turlatirim onamillet köle olmak için para bile veriyor. tasmayla filan gezdirion evin içinde ladskasd sen para veriyorsan kesin bulursun :d
Sevdim bu ismi hükmedicisana da sahibe çen diye hitap etsin mi ? kod adı kullanmış olursun üstelik asdkjlsad
dominant, tahakküm kurabilecek yapıca bi unvan. seversin hükmetmeyiSevdim bu ismi hükmedici
Çamaşir bulaşik ütü yemek vs işlerini de yapabiliyor olmalı köle değil mi sonuçta?dominant, tahakküm kurabilecek yapıca bi unvan. seversin hükmetmeyi
bilmiyorum o tür bulabilir misin de genelde işte ayakları yalamalı ağza tükürmeli öyleli bi köleler bulunabilir elbette. o dediğin işçiye girer gibi geldi parasını sen veriyorsan akdsjsaÇamaşir bulaşik ütü yemek vs işlerini de yapabiliyor olmalı köle değil mi sonuçta?
Sgk şart mi pekibilmiyorum o tür bulabilir misin de genelde işte ayakları yalamalı ağza tükürmeli öyleli bi köleler bulunabilir elbette. o dediğin işçiye girer gibi geldi parasını sen veriyorsan akdsjsa
Ben bu tezden şunu çıkardım; kölelik 1926 da yasaklanmamış, sadece işleyiş biçimi değiştirilmişşşbilmiyorum o tür bulabilir misin de genelde işte ayakları yalamalı ağza tükürmeli öyleli bi köleler bulunabilir elbette. o dediğin işçiye girer gibi geldi parasını sen veriyorsan akdsjsa
Var mi böyle bişey yaa ben de ücreti karşiliğinda Anqara havaları oynarım nxjdj
tabii ki de. köleliğe yeni bi nefes, farklı bi bakış açısı...Ben bu tezden şunu çıkardım; kölelik 1926 da yasaklanmamış, sadece işleyiş biçimi değiştirilmişşş
Takipçi kasıyorlarHer şey rol olmuş, her şey kurmaca.
Ama bu kadar da düşmeyin ya, saçmaladıklarının farkında mı değiller acaba?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.