lets be lower
Başin sağ olsunBen de rüyamda rahmetli babamı gördüm 🤗
tekamülünü tamamladın kemale erdin, artık kızmak yok dedim. Bana sarıldı 🤗![]()
okuduğumda beni etkileyen nadir kitaplardan."İşte hayatın en güzel tarafı buydu; her şey olabilirdi, her ne kadar olasılıksız olursa olsun olabilirdi, olasılık dışı olan bir olay mutlaka olurdu.."
Adam Fawer, Olasılıksız
Benim eski telefon Huawei idiTelefonum düştü ve ekranı neredeyse tamamen çatladı ama yine de yıkılmadı. Bir daha düşerse ruhuna el fatiha.
Benimki de o yolda da bakalım dayanıcaz en ucuzu 10 bin içim acıyoo xdBenim eski telefon Huawei idi
Kaç kere düştü
Kedim üzerine 1 tabak sıcak çorba döktü
Yine kedim kaç defa masadan attı
Yine kedim su kabını telefonun üstüne ters çevirdi başina gelmeyen kalmadı
Ne çıt dedi ne tık dedi
En sonunda 5 yıl oldu sürekli bellek dolu uyarısı verdi öyle değiştirdim
İnsan o parayı vermeye üzülüyor kötüsünü alsan paran çöpe gidiyor onu da kabullenemiyor..Benimki de o yolda da bakalım dayanıcaz en ucuzu 10 bin içim acıyoo xd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.