Karalama Defteri

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Sabahtan akşama kebap videoları çıkıyor karşıma

🥺

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Sabahtan akşama kebap videoları çıkıyor karşıma

🥺
ya geçen günde bana sürekli tatlı videoları denk geldi. her haltı şekersiz yer içerim. şekeri ayrı alırım azcık da olsa. o gün bi tatlı aşerdim var ya anlatamam sana.

ne demiş zeki müren baba; ahh bu videoların gözü kör olsuunn..

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
ya geçen günde bana sürekli tatlı videoları denk geldi. her haltı şekersiz yer içerim. şekeri ayrı alırım azcık da olsa. o gün bi tatlı aşerdim var ya anlatamam sana.

ne demiş zeki müren baba; ahh bu videoların gözü kör olsuunn..
Az önce müthiş Bi lahmacun gördüm arasına adana koymuşlar ben ne zamandir adam gibi lahmacun yiyemedim

Geçen yine dediler şuranın lahmacunu çok güzel...

Oradan sipariş verdim yine tırt ya aradiğinm seyi bulamıyorum

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ve bugun hiççç ağzıma sürmem dediğim kokoreç istiyorum.... Videolar müthiş jfjdndn

alcatraz

🍻
Elmas Üye
kokoreç yemem yaaa. benim arkadaş çevresi bayılır. ben almam. yemek seçmioz eyv da o kadar da değil yaa. ha çok zordaysam artık açlıktan ölecek durumdaysam ve yiyecek bişi yoksa eyv, oturur yerim burun kırın da etmem yani gömer geçerim. ama asla tercihlerim arasında yerini alamaz.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
kokoreç yemem yaaa. benim arkadaş çevresi bayılır. ben almam. yemek seçmioz eyv da o kadar da değil yaa. ha çok zordaysam artık açlıktan ölecek durumdaysam ve yiyecek bişi yoksa eyv, oturur yerim burun kırın da etmem yani gömer geçerim. ama asla tercihlerim arasında yerini alamaz.
Birgün alişverişteyiz Ramazan ve oruçluyum baktik mağazada cam olmayınca Jdjdj saat de farkedilmiyor Bi çıktık dişari heryer dolmuş sadece kokoreççide 2 sandalye kalmış :)) herkes yedi ben yine yemedim nfmxm o açliğina bile ama bugun videolar beni delirtti

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Birgün alişverişteyiz Ramazan ve oruçluyum baktik mağazada cam olmayınca Jdjdj saat de farkedilmiyor Bi çıktık dişari heryer dolmuş sadece kokoreççide 2 sandalye kalmış :)) herkes yedi ben yine yemedim nfmxm o açliğina bile ama bugun videolar beni delirtti
şerefsizler yaa o algoritmalar. kripto ile ilgili arama yaptım sadece bi kere google'da mobilde. sürekli twitterda kripto ile ilgili sponsor reklamlar cıkıyor.
bence sende yakın zamanda netten bişiyin tarifine siparişine filan bakmışsındır. hepsi üst üste geliyorsa oılay bundan ibaret.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
şerefsizler yaa o algoritmalar. kripto ile ilgili arama yaptım sadece bi kere google'da mobilde. sürekli twitterda kripto ile ilgili sponsor reklamlar cıkıyor.
bence sende yakın zamanda netten bişiyin tarifine siparişine filan bakmışsındır. hepsi üst üste geliyorsa oılay bundan ibaret.
Hadi yazdiğimizi görüyor

Pekı evde konuşulan şeyleri nasıl karşimiza çıkartıyor

Onunda geçtim

Aklımdan geçen ayakkabılari çıkartmış karşima

alcatraz

🍻
Elmas Üye
mutfak robotu ayaklanıp beni yatırıp tecavüz etse şaşırmam su saatten sonra neyden bahsedion sen
Hadi yazdiğimizi görüyor

Pekı evde konuşulan şeyleri nasıl karşimiza çıkartıyor

Onunda geçtim

Aklımdan geçen ayakkabılari çıkartmış karşima

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Seni seviyorum ama
bu bende kalacak.
Çünkü sen de
diğerleri gibi sevgiyi ziyan ediyorsun..

Turgut Uyar

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Frida Kahlo’nun da dediği gibi: “Bir dik duruşun; kaç yenilgi, kaç gözyaşı, kaç kalp ağrısı ettiğini bilemezsiniz.”

Eunoia

Platin Üye
“Daha derin bir kişiye dönüşmüş olmak, acı çekmiş olan kişilerin ayrıcalığıdır.”

Oscar Wilde

Üst Alt