kral, ihtişam göz önünde değil istediği yerdedir. xdAldebaran sen hiç gitme. Sen gidince forumun kızları erkeklere saldırmaya başlayacaklar. En son gezegenleri falan ayırmayı düşünüyorlardı . 😄
Ben sıradan bir üyeyim. Forumu bile pek takip etmezdim. Bu aralar fazla ilgiliyim, bazen takip ediyorum. 😀kral, ihtişam göz önünde değil istediği yerdedir. xd
kimse özel değil hocam herkes sıradan, karınları açken ağzına kürdan almaya çalışanlar, kafasını kuma gömmüş deve kuşu gibi gözüküyorlar ama farkında değiller. kafa kuma gömülmüş ama göt dışarıda. kabak gibi gözüküyor .pPBen sıradan bir üyeyim. Forumu bile pek takip etmezdim. Bu aralar fazla ilgiliyim, bazen takip ediyorum. 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.