Kapatıyoruz...

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Üzülerek belirtmeliyim ki ekonomide yaşanan dalgalanmalar, artan maliyetler ve giderler sebebiyle Forumsal olarak başımıza buyruk çizgimizi asla bozmadık. Keyfimizce takılıp tüm gider kalemlerini @Nobody nin sırtına yüklediğimiz günden beri kul hakkına dibine kadar girdik ve artık Forumsal olarak sizlere bu maliyetleri hissettirmesek de böyle gereksiz 1 Nisan şakaları yaparak lakaytlığa, ahlaksızlığa, fütursuzca eğlenmeye ve kimsenin eleştirisini umursamamaya devam edeceğiz :d

Şakalandınız...

Dilerim hayat, canınızı sıkmadan yüzünüzü güldürsün seviyorum sizi

EcHo

Çizgiyi Geçmeyiniz!
İnandırıcı bir şaka konusu seçmemişsin maalesef. Her forum kapanır ama forumsal'lar kapanmaz. İlla ki bir alıcısı bulunur. Forumsal bu, diğer forumlara benzemez. Ben inanmamıştım mesela @Chen :)

EcHo

Çizgiyi Geçmeyiniz!
Üzülerek belirtmeliyim ki ekonomide yaşanan dalgalanmalar, artan maliyetler ve giderler sebebiyle Forumsal olarak başımıza buyruk çizgimizi asla bozmadık. Keyfimizce takılıp tüm gider kalemlerini @Nobody nin sırtına yüklediğimiz günden beri kul hakkına dibine kadar girdik ve artık Forumsal olarak sizlere bu maliyetleri hissettirmesek de böyle gereksiz 1 Nisan şakaları yaparak lakaytlığa, ahlaksızlığa, fütursuzca eğlenmeye ve kimsenin eleştirisini umursamamaya devam edeceğiz :d

Şakalandınız...

Dilerim hayat, canınızı sıkmadan yüzünüzü güldürsün seviyorum sizi

Ekran görüntüsü 2026-04-01 111016.png

Ekran görüntüsü 2026-04-01 111022.png

"Forumsal" ismi forumlar aleminde bir nevi marka olmuş durumda. Taklit edilen, konularından fikir alınan vs. vs. bir yerin kapatılmasına inanmak abesle iştigal olurdu değil mi? :D

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Ufak çaplı kriz yaşadım!!

Chen

🎈
Forum Sorumlusu

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
ben foruma giremeyince bi yoksa dedim
Konuyu geç gördüm gerçi :D

Piraye

Altın Üye
ben forumsal.org un kapanacağını düşünmemiştim hiç. kaliteli içerikler ve rahat bir ortam yazık olur kapatmayın

Üst Alt