Kampımdan Kesitler

KuluncumuÜfele

Gümüş Üye
Ben şehrin ve insanların sesinden de uzaklaşmak için gidiyorum. Sessizlik bana çok iyi geliyor. Kalabalık gittiğin kamp eğlenceli olabilir ama ruhen doğadan ihtiyacın olan her şeyi alamayabilirsin. Doğa ile başbaşa kalmak lazım bazen. Yani her ikside yapılmalı.
Cevap için teşekkür ederim Era kalabalık konusunda haklısın bencede ama eve hep daha yorgun mu dönülür, yoksa toparlanma iş bölümü kısmında daha iyi yardımcı mı olunur kafamda bunlar var

Era

I Amar Prestar Aen
Bronz Üye
Cevap için teşekkür ederim Era kalabalık konusunda haklısın bencede ama eve hep daha yorgun mu dönülür, yoksa toparlanma iş bölümü kısmında daha iyi yardımcı mı olunur kafamda bunlar var

Götüreceğin ekipmanlara göre değişir. Tek kişi gideceksen tek kişilik bir çadırı tek kişi rahatça kurup geri toplayabilir. Yani üçü bir arada çaydanlık, tava, tencere setleri oluyor aleminyum ve iç içe geçenlerden, bir bardak, bir kaşık/çatal, ateş için çakmak veya kibrit, yatmak için bir tulum ve mat alıyorsun. Kaç gün kalacaksan ona göre yiyecek ve içecek alıyorsun o kadar eşya yeterli oluyor. (bez hamak şiddetli tavsiyemdir)

Bunun dışında yanında 1 kişi ile gitmek tek başına gitmekle aynı sayılır. Ben çok kalabalık arkadaş gruplarında bahsediyorum. Ayrıca kamptan dönerken ben hep dinamik, toparlanmış, kuvvetli bir şekilde dönüyorum. Hiçbir zaman kamptan bitkin yorgun bir şekilde dönmedim.

Süreyya

Süper Mod
Eskiden popoyu tasla silerlermis ya da yaprakla.
Ne bilim aklima geldi aniden,uranüs hiziyla.

Era

I Amar Prestar Aen
Bronz Üye
Yaprak zehirli çıkınca aman yarappiiiiii off off ben demeyim ama sen anla :haha:

Era

I Amar Prestar Aen
Bronz Üye
1789046839033.png

Annesi: Yavrum götün nerde?
Oğlu: Kampta kaldı anne

:haha:

Üst Alt
🎧 DJ Paneli