KahKaha

Eru

Platin Üye
Evet arkadaşlar. Geldik o malum yazıya. Bilmeyenler varsa bilenlerden (benden) öğrensinler. Bu yazıyı yazmayı çok seviyorum, biliyorum. O benim konumu açtığında bir şey söylemiştim arkadaşlar. O hayatımda olmasa kim bilir nerede ne halde olurdum, bir renk körü gibi o gökkuşağının renklerini göremezdim. Bizde zamanında, bizde zamanında tek başımıza gökkuşağının renklerini görmeye çalıştık ama kendimizi inandıramadık arkadaşlar. Seni üzenin, T.A.K.

Espri makinası Eru, yine yardırıyor görüyorsunuz. Ahaha. :)) Söz konusu Dido olunca, goygoy nasıl yapılırı ondan öğrendik elbette. 2 gün sonra öğretmenler günü. "Nasıl daha doğru düzgün insan olunur, nasıl daha derli toplu düşünülür, davranılırları öğrettiğin için, öğretmenler günün kutlu olsun şimdiden. <3

Bazen kendimi onun küçük kardeşi gibi hissediyorum. Bir boklar yiyorum. Hemen soluğu onun kapısında alıyorum. "Dido ben bi bok yedim" diye giriyorum olaya. Bir yol göstersin, doğrusunu anlatsın, doğrulasın istiyorum sanki. Elbette biliyorum ne bok yersem yiyeyim arkamda olduğunu. Yine de ona koşturuyorum küçücük çocuk gibi.

Bir gülüşü var arkadaşlar, hayat dolu. İnsan duyduğu zaman o neşe bulaşıyor. Gerçek olamayacak kadar güzel, gürültülü, dolu dolu bir kahkaha düşünün. Çokça kez sırf kahkasına ve o esnadaki gözlerine bakıp "hayatı yaşamak, anı yaşamak, minicik bir anı bile heba etmeden yaşamak böyle bir şey" diye düşündüm. Öyle biri çünkü. Her insanın kendince değerleri vardır ama onlara ne kadar sadık kaldığı tartışılır. Onun esneyen, göz ardı edilen değerleri yok. İnsanlığın her türlüsü elbette güzeldir ama olmak istediği gibi bir insan olanlar çok daha güzel bence. Dido bunu başarabilen biri.

Bu şahsın hiç kimseye bir zararı yok. Faydası çok. Her konuda örnek alabildiğim biri olduğu için inanılmaz şaşırıyorum. İş konusunda mükemmel örnek. İnsanlık konusunda mükemmel örnek. Aşk konusunda mükemmel örnek. Bir iş yapmayı, bir iletişim kurmayı, saygı duymayı, yardımcı olmayı, sevmeyi, dinlemeyi, anlatmayı ve en çok da bunların hiçbirini aksatmadan yaşamayı onun kadar güzel beceren ikinci kişi daha tanımıyorum.

Seni çok seviyorum, iyi ki varsın @KahKaha :se3bgi4do5lu:

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
@Eru … Ben de seni çok seviyorum. Yine duygulandırdın beni 🥹

Kendi üye sözlüğüme satırlarca yazmak istemem ve bir noktaya değinmem lazım. Olmak istediğimiz gibi bir insan olduğumuz gün, bu dünyadan gitme vaktimiz gelmiştir, küçük kardeş. Fazlası oksijen israfı olur. İnsan, iyi ki, olabildiği kadarıyla etrafına yettiği halde hayat tarafından hep biraz daha fazlası ile sınanan bir varlık. Öbür türlüsü zaten çok sıkıcı olurdu 🤗

Bir de ben bugün sıkıldıkça bu videoyu dinledim 🤭 Şu küfürü bana bile sevdirecek türden. Arabada, bağıra bağıra, çok güzel söyleniyor 😅

Son olarak… Sen var ya sen, gülüm, bırakılmazsın! ❤️

• Love
Tepkiler: Eru

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Neşeli enerjik hanımefendi

Siyah

Bronz Üye
Vakt-i zamanında yani 3 Nisan 2020'de kendisiyle ilgili yazdığım yazı şöyleydi:

Kahkaha yla sesli konuşurken, yazışırken, zamanın nasıl gectiğini anlamıyorum.
Öyle ki bazen günün büyük bir kısmını konuşarak geçirdiğimiz bile olmuştur.

Eee, çok sohbet edince de kendi aramızda takmış olduğumuz lakaplar var.
Onlar sırası ile şu şekilde;

* Bayan Kahkaha
* Çocuk Kalpli Didem
* Ponçik Didem
* Kaplan Didem
* Vasfiye Teyze
* Erkek düşmanı
* Çok daha fazlası.

Bayan kahkaha; Malumunuz olmuş mudur bilmem ama bu nicki daha çok hak edebilecek kimse yoktur benim gözümde, Saba Tümer de buna dahil. :))
Öyle samimi, içten ve sıcak bir kahkahası var ki tüm dertlerini unutturur, stresini yok eder. Bayan kahkaha maskesinin altindaki duygusal Didem'i öyle güzel maskeler ki göremezsiniz. Görmeyin de zaten. :)))

Çocuk kalpli Didem; Aslında bu terimi biraz ponçikleştirmiş olabilirim. Bazen o kadar saf ve temiz niyetli ki bir çocuğun ancak bu kadar saf olabileceğini düşünürsünüz. Kötülükten uzak, masumiyetle yıkanmış bir Didem görürsünüz karşınızda. Belki bu yüzden başına gelmeyen de kalmamıştır ama yine de 'çocuk kalpli Didem' olmaktan vazgeçemez.

Ponçik Didem; Sadece sevdiği insanlar tarafından görülebilecek bir Didem'dir.
Bir iltifat duyarsa, bir tatlı söz duyarsa, ya da beklemediği bir anda savunmasiz yakalandığında görünür 'Ponçik Didem'

Kaplan Didem; Burada Kaplan Didem'le henüz tanışmadım ama an meselesi. Her an tanışabilirmişim gibi hissediyorum. Küfür etmeden küfür edebilir, sizi bilgi birikimi ile yerden yere vurabilir, uyandığınızda kendinizi "Ne yaptim ben ya hu? Nasil böyle bir hata yapabildim?" şeklinde sorgularken bulabilirsiniz.
Dikkat! Ciddi anlamda can yakabilir! :)

Vasfiye Teyze; Her insanın belkide akıl danıştığı, içinden çıkamadığı sorunlarla boğuştuğunda sarıldığı biri vardir. Kendi içinde hayali biridir Vasfiye Teyze, adını ben koydum bu arada. :)
Yine hayali biri olan Hikmet Amca ile yakın zamanda başını bağlamayı düşünüyoruz. Vasfiye Teyze, Didem'i sarar, şefkat gösterir, allar pullar, geçmişteki hataları yapmamasını sağlar, kendini geliştirmesinde yardımcı olur.
Biraz sıkıcı biridir aslında Vasfiye Teyze,bir savunma mekanizması gibi ara ara kendini gösterir. :))

Erkek düşmanı; Hayır hayır, tabii ki erkek düşmanı değil! ( Yoksa beni öldürür:)) )
Tam anlamıyla dolu dolu KADIN dır Didem. Bu kadın kimliğini anlayamayan, saygı gösteremeyen, kendince küçümsemeye çalışan, saçma tavırlar gösterebilen, "bu liste uzatılabilir. :))" kısacası kadının değerinin farkına varamamış her erkeğin düşmanıdır.

Çok daha fazlası; Duygusal, güçlü, düşünceli, ince fikirli, gıcık, feminist, dost, arkadaş, kadirşinas...

Aslında alfabenin 29 harfinin ve hepsinin yan yana diziliş varyasyonlarının kesinlikle tarifinin yetmeyeceği biridir Didem.

Anlatılmaz, yaşanır...

Ama siz yaşamayın, hepsi bize kalsın. :)

Hepsine hâlâ harfiyen katılıyor olmakla birlikte geçmişte tatsız bir şekilde bağımız kopmuş, yanlış diye niteleyebileceğim bir takım insanlarla haşır neşir olduğuna üzüldüğümü belirtmeliyim.

Yine de bu düşüncelerimi kendisiyle hiç paylaşmadım. Bana yanlış olan insanlar, kendisine doğru gelebilirdi.
Doğru veya yanlış insanların kim olduğuna kendisi karar vermeliydi. Nitekim geçen zaman içerisinde bu kararları vermiştir.

Bu forumda karşılaşmayı beklediğim en son kişi olmakla birlikte iyi ki karşılaştım diyebilirim.

Hayatının her döneminde esenlik, huzur ve mutluluk dilerim.

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Vakt-i zamanında yani 3 Nisan 2020'de kendisiyle ilgili yazdığım yazı şöyleydi:

Kahkaha yla sesli konuşurken, yazışırken, zamanın nasıl gectiğini anlamıyorum.
Öyle ki bazen günün büyük bir kısmını konuşarak geçirdiğimiz bile olmuştur.

Eee, çok sohbet edince de kendi aramızda takmış olduğumuz lakaplar var.
Onlar sırası ile şu şekilde;

* Bayan Kahkaha
* Çocuk Kalpli Didem
* Ponçik Didem
* Kaplan Didem
* Vasfiye Teyze
* Erkek düşmanı
* Çok daha fazlası.

Bayan kahkaha; Malumunuz olmuş mudur bilmem ama bu nicki daha çok hak edebilecek kimse yoktur benim gözümde, Saba Tümer de buna dahil. :))
Öyle samimi, içten ve sıcak bir kahkahası var ki tüm dertlerini unutturur, stresini yok eder. Bayan kahkaha maskesinin altindaki duygusal Didem'i öyle güzel maskeler ki göremezsiniz. Görmeyin de zaten. :)))

Çocuk kalpli Didem; Aslında bu terimi biraz ponçikleştirmiş olabilirim. Bazen o kadar saf ve temiz niyetli ki bir çocuğun ancak bu kadar saf olabileceğini düşünürsünüz. Kötülükten uzak, masumiyetle yıkanmış bir Didem görürsünüz karşınızda. Belki bu yüzden başına gelmeyen de kalmamıştır ama yine de 'çocuk kalpli Didem' olmaktan vazgeçemez.

Ponçik Didem; Sadece sevdiği insanlar tarafından görülebilecek bir Didem'dir.
Bir iltifat duyarsa, bir tatlı söz duyarsa, ya da beklemediği bir anda savunmasiz yakalandığında görünür 'Ponçik Didem'

Kaplan Didem; Burada Kaplan Didem'le henüz tanışmadım ama an meselesi. Her an tanışabilirmişim gibi hissediyorum. Küfür etmeden küfür edebilir, sizi bilgi birikimi ile yerden yere vurabilir, uyandığınızda kendinizi "Ne yaptim ben ya hu? Nasil böyle bir hata yapabildim?" şeklinde sorgularken bulabilirsiniz.
Dikkat! Ciddi anlamda can yakabilir! :)

Vasfiye Teyze; Her insanın belkide akıl danıştığı, içinden çıkamadığı sorunlarla boğuştuğunda sarıldığı biri vardir. Kendi içinde hayali biridir Vasfiye Teyze, adını ben koydum bu arada. :)
Yine hayali biri olan Hikmet Amca ile yakın zamanda başını bağlamayı düşünüyoruz. Vasfiye Teyze, Didem'i sarar, şefkat gösterir, allar pullar, geçmişteki hataları yapmamasını sağlar, kendini geliştirmesinde yardımcı olur.
Biraz sıkıcı biridir aslında Vasfiye Teyze,bir savunma mekanizması gibi ara ara kendini gösterir. :))

Erkek düşmanı; Hayır hayır, tabii ki erkek düşmanı değil! ( Yoksa beni öldürür:)) )
Tam anlamıyla dolu dolu KADIN dır Didem. Bu kadın kimliğini anlayamayan, saygı gösteremeyen, kendince küçümsemeye çalışan, saçma tavırlar gösterebilen, "bu liste uzatılabilir. :))" kısacası kadının değerinin farkına varamamış her erkeğin düşmanıdır.

Çok daha fazlası; Duygusal, güçlü, düşünceli, ince fikirli, gıcık, feminist, dost, arkadaş, kadirşinas...

Aslında alfabenin 29 harfinin ve hepsinin yan yana diziliş varyasyonlarının kesinlikle tarifinin yetmeyeceği biridir Didem.

Anlatılmaz, yaşanır...

Ama siz yaşamayın, hepsi bize kalsın. :)

Hepsine hâlâ harfiyen katılıyor olmakla birlikte geçmişte tatsız bir şekilde bağımız kopmuş, yanlış diye niteleyebileceğim bir takım insanlarla haşır neşir olduğuna üzüldüğümü belirtmeliyim.

Yine de bu düşüncelerimi kendisiyle hiç paylaşmadım. Bana yanlış olan insanlar, kendisine doğru gelebilirdi.
Doğru veya yanlış insanların kim olduğuna kendisi karar vermeliydi. Nitekim geçen zaman içerisinde bu kararları vermiştir.

Bu forumda karşılaşmayı beklediğim en son kişi olmakla birlikte iyi ki karşılaştım diyebilirim.

Hayatının her döneminde esenlik, huzur ve mutluluk dilerim.
Yıllar sonra bu yazıyı okumak, sonuna sistem iliştirilmiş olsa da, beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim, Siyah. Yeniden karşılaştığımıza memnun oldum. 😊
Kırgınlıkların üzerinden zaman geçince hep kendi tarafımızda olan biteni hatırlıyoruz da işte insan her şeyi geride bırakabilmeyi öğreniyor 😊
Hem bir dönemler organ mafyasıymışım gibi anlatıp korkutmasana insanları! Zaten yeni tanıyorlar, sonra benim böbreklere olan hassasiyetimi yanlış yorumlayabilirler 😁

İlginizi Çekebilecek Benzer Konular

Üst Alt