1/3
Tahriş ediyorBen bi ara limon ve karbonat mi sürüyordum yüzüme? Yoksa bu bi hayalmiydi djjdjds ah be ergenlik
Ayaklara veya dişlere kullanılır ama lkdmfg
Tahriş ediyorBen bi ara limon ve karbonat mi sürüyordum yüzüme? Yoksa bu bi hayalmiydi djjdjds ah be ergenlik
Tahriş ediyorBende öyle bir halt etmiş olaiblrii mdlfnglk dfg
Ayaklara veya dişlere kullanılır ama lkdmfg![]()
Karbonat, içeriğinin bakteri öldürücü yapısı sayesinde ayaklarımızın gün boyunca kapalı kalmasından kaynaklanan sorunları engelliyor. İşte karbonatla yapacağınız bakım rutininin detayları.Ayaklar da ne icin? Dislerde ne iicn dhbsjsbs
Urban biotin tonicSaç dökülmesine karşı da iyi geliyormudur?
Kestigin yerden yenisi cikiyor mu?
Hayır bir şeye heves edersem çok uzun sürmez denerim ya küfrederim sonra ya beğenirim@nunu bunu daha denemedim, ama illa denemek istiyorum dedigin bi sey kaldimi .p
Bak bunu unutmuşum okumuştum.Saç dökülmesine karanfil suyunu öneririm. Kokusuna katlanırsanız mis gibi saçlarınız olur. (Denendi, onaylandı.)
Urban biotin tonic
La Rachel saç serum
Hc care complex yağ bakım
Bu üçünü şiddetle tavsiye ederim.
Bir ay sonunda bebek saçları görürsün net![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.Org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.