Tema Editörü

Kadınsal 💃

Konu Sahibi
Ayaklar da ne icin? Dislerde ne iicn dhbsjsbs
Karbonat, içeriğinin bakteri öldürücü yapısı sayesinde ayaklarımızın gün boyunca kapalı kalmasından kaynaklanan sorunları engelliyor. İşte karbonatla yapacağınız bakım rutininin detayları.

MALZEMELER

4-5 litre su (ılık-Sıcak)

3 kaşık karbonat

1 kaşık limon suyu

Yarım saat kadar ayaklarınızı bu karışımda bekleterek ölü derilerin ve cildinizin yumuşamasını bekleyin.Ponza taşı ile ayaklarınızı ovarak ölü derilerden kurtulabilirsiniz. Karbonat ve limon suyunun etkisi ile hem cildinizi yumuşatabilir hem de bakterilerden kurtulabilirsiniz.

Konu Sahibi
Dişler için ayda 1 falan yapılır bu çok sık yapılması dişleri aşındırır.

Limon ve karbonatın etkisini görmek için bir miktar karbonatın üzerine birkaç damla limon damlatın ve macun haline gelene kadar karıştırın. Daha sonra kendi oluşturduğunuz bu macunu dişlerinize fırça yardımı ile uygulayın. Yaklaşık 2 dakika boyunca dişlerinizi fırçalayın ve daha sonra temiz su ile ağız içini yıkayın.

@CaT

İki yöntemide denemişliğim var işe yararlar :)

Saç dökülmesine karanfil suyunu öneririm. Kokusuna katlanırsanız mis gibi saçlarınız olur. (Denendi, onaylandı.)

Konu Sahibi
Saç dökülmesine karanfil suyunu öneririm. Kokusuna katlanırsanız mis gibi saçlarınız olur. (Denendi, onaylandı.)
Bak bunu unutmuşum okumuştum.
Karanfil kokusunu severim ben elimde
https://ty.gl/79fdlna3p5

Bu var işe yarıyor. Bitsin karanfil yapacağım.
Bu hazır aldığımız ne varsa içinde katkı var.
Evde yapılabilen şeyler daha kıymetli geliyor bana

Geri