Acayip besliyor gerçekten gül suyual bi tonik sür yüzüne ben gül suyu sürüyom suan![]()
Dolaba da koy sonra fıs fıs
İhh ferah
Acayip besliyor gerçekten gül suyual bi tonik sür yüzüne ben gül suyu sürüyom suan![]()
Bende sevemedim bir kaç kere denedim işte Denemez olaydım...Bende pek kullanmiyorum. Sevemedim ya.
dolaba koymuyom ben yaa öyledemi oluyorAcayip besliyor gerçekten gül suyu
Dolaba da koy sonra fıs fıs
İhh ferah
Yumuşacık ve pamuk gibi yapıyor dimiBende sevemedim bir kaç kere denedim işte Denemez olaydım...
Yüz temizleme köpüğünü çok seviyorum
Rosense alıyorum ben hep memnunum ^^
Eeeveet ve ferahhYumuşacık ve pamuk gibi yapıyor dimi
Bayılıyorum o hisse
Kışın evet pamukla yapıyordum. Yazın bende bir arkadaştan gördüm. Serin serin fıs fıs yapıyor. Bayıldım. Bende başladım. Hoşuma da gitti.dolaba koymuyom ben yaa öyledemi oluyor
Direk yüzüne mi sıkıyorsun ? makyaj pamuğu ile siliyom ben
Tamamdır.Kışın evet pamukla yapıyordum. Yazın bende bir arkadaştan gördüm. Serin serin fıs fıs yapıyor. Bayıldım. Bende başladım. Hoşuma da gitti.

ayy yapayımal bi tonik sür yüzüne ben gül suyu sürüyom suan![]()
Ben direk kendisini sürüyorumda ah üşengeçliğim yumuşacık oldu dimi saçlarınAloeveralı ürünlere geçtim bu ara saçlarımda değişimi hissediyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.Org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.