Neden biz layık değiliz ki böyle şeylere heves ediyoruz 😔Başlangıç bu kadarsa sonunu düşünemiyorum
Bence arabulucuya gitmek lazım![]()
Neden biz layık değiliz ki böyle şeylere heves ediyoruz 😔Başlangıç bu kadarsa sonunu düşünemiyorum
Bence arabulucuya gitmek lazım![]()
Tamam o kadar da ciddi abartı ama yine de hediye almak ne güzel ☺️Bence daha fazlasına layıksınız da iş yeşil kağıtlara dökülünce sanki biraz değer kaybı oluşuyor:).
@-a- bahsettiği küçük şeyler bunlar olmalıKüçük Şeyler ister.
Araba Anahtarı
Kredi Kartı
Ev Anahtarı
Uçak Bileti
Otel rezervasyonu
Bısıcolata erkeği
kilo almamak
estetik yaptırmadan güzel olmak
yoruldum.
Ölçü olarak küçük seyler.@-a- bahsettiği küçük şeyler bunlar olmalı
Evet bahsettiğim küçük şeyler bunlar. Hepsi hazır (çok basit açıklamalar ile oyalanabilir.) belki son maddesi uymayabilir. Geri kalan herşey için maestro card. Yine yerleşti.@-a- bahsettiği küçük şeyler bunlar olmalı
İbanı şuraya bıraktımEvet bahsettiğim küçük şeyler bunlar. Hepsi hazır (çok basit açıklamalar ile oyalanabilir.) belki son maddesi uymayabilir. Geri kalan herşey için maestro card. Yine yerleşti.
Reklam tam yerleşmemiş demekki akıllara. Kart reklamı yaptık, temassız olanından.İbanı şuraya bıraktım
Tamam olsun ben yine de şansımı denemek istedimReklam tam yerleşmemiş demekki akıllara. Kart reklamı yaptık, temassız olanından.
Ramazan da bari şans oyunu oynamayın. İban değil de İran olsa kesin gönderirdim, gitmek isteyeni.
Tamam İran da olurRamazan da bari şans oyunu oynamayın. İban değil de İran olsa kesin gönderirdim, gitmek isteyeni.
https://www.turkishairlines.com/tr-...nal/?cId=c4dff421-0c57-4aff-bb6d-351a34bbe6a7Tamam İran da olur
Ekonomi sınıfı almasaydın?https://www.turkishairlines.com/tr-...nal/?cId=c4dff421-0c57-4aff-bb6d-351a34bbe6a7
Aynı gün gidiş - geliş. Hayırlı yolculuklar.
Ekonomide büyüme 5,6%.Ekonomi sınıfı almasaydın?
Anlıyorum ki her yönüyle küçük🚬Ekonomide büyüme 5,6%.
Bak küçüklükten büyüklüğe bir hayat hikayesi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.