Sence de çok şirin değiller mi? 🤭Bu gözler neler gördü! Hafızamı sildirmem lazım.
ya hayır ya rezillerSence de çok şirin değiller mi? 🤭
İyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi demişsin anlamadım ama doğru demişsin 🙂Bence bu izlenimi veren yine kadınlar. Erkekler kadınlar kadar detaylı düşünen varlıklar değil ki gördükleri, duydukları üzerinden değerlendiriyorlar.
Bir kadın olarak para ile anılmak kötü tabiki.İyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi demişsin anlamadım ama doğru demişsin 🙂
Bence herkes kendi karşılaştıklarını genelliyor ve bu da hiç bir zaman tam olarak gerçeği yansıtmaz.Bir kadın olarak para ile anılmak kötü tabiki.
Onların karşısına kadın gibi kadın denk gelmemiş bu onlar için daha da kötü.![]()
Herkes yaşadığını deneyimliyor sonuçta ordan pay biçmesini de normal buluyorum.Bence herkes kendi karşılaştıklarını genelliyor ve bu da hiç bir zaman tam olarak gerçeği yansıtmaz.
Ama ikinci yazdığın gerçekten bir erkek için en büyük talihsizliktir. Tabi ki bunun tersi de geçerli.
Empati yapabilmek büyük bir erdemdir. Bence bu konuda gerçekten anlayışlı ve iyi niyetlisiniz. İyi niyet her zaman kazandırır. Kısa vadede bazen üzse de...Herkes yaşadığını deneyimliyor sonuçta ordan pay biçmesinide normal buluyorum.
Ben empati ve gözlemde yapmaya çalışıyorum. Bu yüzden bence öyle değil olsa bile o da kendince haklı diyebiliyorum.![]()
''Bence çok iyi niyet kişinin kendi kul hakkına girmesidir.''Empati yapabilmek büyük bir erdemdir. Bence bu konuda gerçekten anlayışlı ve iyi niyetlisiniz. İyi niyet her zaman kazandırır. Kısa vadede bazen üzse de...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.