Çöpçatanlık sitesi Secret'in yaptığı bir ankete göre, kadınlar konu dış görünüş olduğunda erkeklerin ilk olarak ellerine bakıyor.
Pokerde eli iyi olan erkek şanslıdır o zaman.Çöpçatanlık sitesi Secret'in yaptığı bir ankete göre, kadınlar konu dış görünüş olduğunda erkeklerin ilk olarak ellerine bakıyor.
Çok amaçlı erkek sehpa masa yastık gülle olarak
Bana bak sen Yozgatlımısın.?
Gadasını aldığım oralarda hep bizim ama daha çok Nevşehir.Bana bak sen Yozgatlımısın.?
Yozgatlı olmada nereli olursan ol SjjsjsGadasını aldığım oralarda hep bizim ama daha çok Nevşehir.
Yozgatlı olmada nereli olursan ol Sjjsjs
Korkmalısın.... Benim iç dünyam biraz tehlikeli....Çok korkuyorum şuan ama ben
Ben saf Anadolu genciKorkmalısın.... Benim iç dünyam biraz tehlikeli....
Saf ve Anadolu çocuğu görmeyeli uzun zaman oldu hoş geldin temiz yarınlar..Ben saf Anadolu genci
Temiz yalanlar okudum.Saf ve Anadolu çocuğu görmeyeli uzun zaman oldu hoş geldin temiz yarınlar..
Kalbin temizmiş öyle zaten SjsjsjsTemiz yalanlar okudum.
🤣🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.