o nasıl oluyor aslanım sıfata bak travesti hanım, kız onun özü orijinali bildiğin dayın amcan gibi adam. hem feminist takıl hem örnek aldığın kişiler adam olsun, şimdi anlıyorum senin bahtının karasınıÇağla akalın var travesti bir hanım
Evli erkeğin akşam gittiği yer belli karısının yanına gidiyor nefes alamaz bir yere çıkamaz :) bekar erkek gece her yerde olurmuş lavinia cım
Evli erkekleri neden taniyorsunuz??
Seda Sayan tavsiyesiyle şöyle ki
Haklı laviniacım. Seda hanıma çok evlendi diye söylendiler ama dobra kadın, kendini ve ilişkisini garantiye alıyor
Kesitirmeye kıyamıyorum demişti Çağla Akalın hanımo nasıl oluyor aslanım sıfata bak travesti hanım, kız onun özü orijinali bildiğin dayın amcan gibi adam. hem feminist takıl hem örnek aldığın kişiler adam olsun, şimdi anlıyorum senin bahtının karasını
Kur'an'a göre cinsel ilişki kurmadigi için yalancıdır daha Bir çok şeydir yakın da bileceksiniz !
Rahatlama şeklimiz bu. Niye foruma geliyoruz sanıyorsunuz? '))Bu durumu bile kadın/erkek diye ayırmışsınız ya, yetti bu kadar ayrımcılık ama 😅
Evet sonunda itiraf geldi 😅Rahatlama şeklimiz bu. Niye foruma geliyoruz sanıyorsunuz? '))
İkna oldum. Aynısını yapıyoruz. Yakışmayan gömleği size çok yakışmış gibi söyleyip başka kızlar sizi çirkin görsün istiyoruzYalancıdır gerçeği hiç bir zaman söyleyemez. Örnek,
Canım elbisen harika olmuş,
Hayatım saçların ne güzel olmuş,
Bu yemek harika olmuş
vs .vs
mecburiyet yalancılığı bu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.