Ya bi de bizi düşünSonuna kadar gelemedim fenalık bastı
O zaman söyle yapalim..ay benim manyak Phaselerim ; )))
Süreyyacim Sanirim hep yanlis zamanda dogru insanlar geliyor bana : ) Ve dogru insanlar yanlis zaman da: )
Seven erkek, sevdiği kadını nasıl mutlu edeceğini bilir. Yapmıyorsa sevmiyordur bazı şeylerin cevabı çok basit. Sizin zorlamanızla bir şeyler olacaksa ne tadı kalır
Genel olarak konuşmamızı istemiyorsunuz zaten, öyle susup oturalım biz her şeyimiz batıyor size 🚬
Gezegenleri ayırmanın zamanı geldi geçiyor 🚬
Tam kavuşmuşlardı oysa hemen mi😕
Kadınlar erkekler olarak diyorum gezegenleri ayıralım 😏
Bak işte gördün mü? Erkek kafası, anlamıyoruuuzzz sizi
Man muss raus.
Unter Leute gehen..ausgehen, Spass haben,einfach das Leben geniessen..von mir aus auch einen One Night Stand, ohne Kompromisse einfach..
Nicht zuviel denken... (ich schlage dir das vor, bin aber kein deut besser hshsvsv)
Hier ein Muntermacher süsse..
O sirada erkekler bir birini teselli ediyor;
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.