"Kadının yaşı sorulmaz" tamam da neden?

Serçe

Uzaklaştırıldı
değiliz.
çıkmaz deme şansını dene.
kaybedenler değil vazgeçenler yenilir.
düştüğünde daha güçlü kalkman gerek.....

aklıma raki balbuga sözlerinden başka gelmiyor destek verir misin lütfen @Serçe
Vermem. Aradığınız serçe kalp kırıklığından dolayı çevrim dışı. Lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz....

Xasthur

Yönetici
kanka yaş sorulur ama öyle birden sorulunca çok çirkin bir hal alıyor mesela
Oyun giriyorum.. prem abla yazıyor.
Bunu okuyan barzolar..OO kız mısın ? yaş kaç ?
Ben: Sana ne lazım ? Çocuk bakıcısına mı benziyorum ?
Belli bir düzeyde sohbetten sonra samimiyet kurulunca sor söyeyelim yani nedir...
Üslup olarak yanlış şekil de sorulan hariç tabi ki, LoL oynarsan öyle soru soran ile karşılaşırsın, diablo oynarsan karşılaşmassın mesela. Belirli bir samimiyet olsa bile bunu dile getiren kadın sayısı %60 lara yakın. Sorunun kaynağı ney, yaşa neden bu kadar takılır kadınlar. Benim aradığım nihai bir cevap yok tabi ama maksat muhabbet olsun.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Yok kolay tamir edilecek bişey değil. Oku neler yazmışsın :( elveda
ya ama ben takılıyodum yaaa
gülüyoz eğleniyoz diye dedik ne var yani şaka da mı yapmayalım
akşama kadar iş yerinde sosyal hayatta ve sokakta eve gelirken ciddi ciddi takılıoz yani ne var burada iki kelam ettiysek :T:
bu kadar mı katısın ??!?!?!?1

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Üslup olarak yanlış şekil de sorulan hariç tabi ki, LoL oynarsan öyle soru soran ile karşılaşırsın, diablo oynarsan karşılaşmassın mesela. Belirli bir samimiyet olsa bile bunu dile getiren kadın sayısı %60 lara yakın. Sorunun kaynağı ney, yaşa neden bu kadar takılır kadınlar. Benim aradığım nihai bir cevap yok tabi ama maksat muhabbet olsun.
Ya şimdi yaşla alakalı bir konu oluyor böyle o an diyorsun ki sen kaçlısın ki falan bunlar harici gereksiz buluyorum.
Ben kolay kolay sormam.
bunu konusurken yaş mevzusu açıldı dc seslide sormak zorunda kaldım tövbeler olsun ya ...

Xasthur

Yönetici
Ya şimdi yaşla alakalı bir konu oluyor böyle o an diyorsun ki sen kaçlısın ki falan bunlar harici gereksiz buluyorum.
Ben kolay kolay sormam.
bunu konusurken yaş mevzusu açıldı dc seslide sormak zorunda kaldım tövbeler olsun ya ...
Tabi buna bir kadına yaşı "nasıl" sorulmalı gibi varyasyonlarda eklenebilir de burada o tüyoları vermek değil amacım. D
Belki de direkt sorulması kadını onemsiz hissettiriyordur. Sonuçta narin yapıda olduklarına inanarak yetiştikleri de bir gerçek.
(edit) yazım hatası

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Tabi buna bir kadına yaşı sorulur gibi varyasyonlarda eklenebilir de burada o tüyoları vermek değil amacım. D
Belki de direkt sorulması kadını onemsiz hissettiriyordur. Sonuçta narin yapıda olduklarına inanarak yetiştikleri de bir gerçek.
Valla bana çok soruluyor inan ki
Karşımdaki kişiye yavşak gözüyle bakmamı sağlıyor.. ne cevap vereceğim şimdi ne niyetle soruyor ki buguna girip dümdüz 33 yazıyorum.
tepkilerine bakıyorum içime sinmez ise oyun bitiminden sonra siliyorum.
Kimseyle uğraşamam.
En azından bendeki etkisi bu oluyor. Reelde zaten yeni insanları çok nadir alıyorum hayatıma kazık listem uzun.Böyle bir durumu çok uzun zamandır yaşamadım oyun vs harici.

Xasthur

Yönetici
Valla bana çok soruluyor inan ki
Karşımdaki kişiye yavşak gözüyle bakmamı sağlıyor.. ne cevap vereceğim şimdi ne niyetle soruyor ki buguna girip dümdüz 33 yazıyorum.
tepkilerine bakıyorum içime sinmez ise oyun bitiminden sonra siliyorum.
Kimseyle uğraşamam.
En azından bendeki etkisi bu oluyor. Reelde zaten yeni insanları çok nadir alıyorum hayatıma kazık listem uzun.Böyle bir durumu çok uzun zamandır yaşamadım oyun vs harici.
Yarana tuz basmak istemezdim tabi ama soruma bu da onemli bir yanıt. D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yok be takmam ki :D
Ben sen karşı cinsin nasıl hissettiğinin bir çeşitte olsa farket soruna cevap olsun diye açıkladım :D
O her şeyi biliyor nunucuğum her şeyinnnn gurmesi, cümlelerin arasına saklıyor bilgisini En birinci bilirkişi diyorum mfmx

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
O her şeyi biliyor nunucuğum her şeyinnnn gurmesi, cümlelerin arasına saklıyor bilgisini En birinci bilirkişi diyorum mfmx
Çok kültürlü biri değilim ya
Sadece ilgim olan konuları eşeliyorum hani oturup bir tarih belgeseli izlemem veya okumam en büyük eksiğimi bu görüyorum.
Sevmediğim şeyleri yapmam gerekse de yapmamak.
Harici dümdüz şeffaf iletişim kurulabilecek biriyim. Eleştiri kabul edebilirim vsvs
Bazen çok bilmiş hissediyorum acaba içimden geliyor diye öneride bulunurken karşımdakini kırıyor muyum diye sorguladığım oluyor.
Rahatsız olan olursa yazın bana ben memnun olurum.

Xasthur

Yönetici
Sadece ilgim olan konuları eşeliyorum hani oturup bir tarih belgeseli izlemem veya okumam en büyük eksiğimi bu görüyorum.
Harici dümdüz şeffaf iletişim kurulabilecek biriyim. Eleştiri kabul edebilirim vsvs
Bazen çok bilmiş hissediyorum acaba içimden geliyor diye öneride bulunurken karşımdakini kırıyor muyum diye sorguladığım oluyor.
Gayet de kulturlusun boyle dusunme.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Gayet de kulturlusun boyle dusunme.
La valla değilim.
Yok be kötü yormuyorum ki ben böyleyim. Böyle biriyim böyle iyiyim.
İşime geldiği gibi yazarım kuralları kısıtlamarı sevmem istediğimi araştırırım istemediğimin yüzüne sadece lazımsa bakarım. :D
Bilmediğime bilmiyorum bildiğime emin konuşurum.
yormuyor biliyon mu misler gibi ya

Xasthur

Yönetici
La valla değilim.
Yok be kötü yormuyorum ki ben böyleyim. Böyle biriyim böyle iyiyim.
İşime geldiği gibi yazarım kuralları kısıtlamarı sevmem istediğimi araştırırım istemediğimin yüzüne sadece lazımsa bakarım. :D
Bilmediğime bilmiyorum bildiğime emin konuşurum.
yormuyor biliyon mu misler gibi ya
Icinden geldigi gibi takil. D

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
efsanesin valla

Üst Alt