değiliz.
çıkmaz deme şansını dene.
kaybedenler değil vazgeçenler yenilir.
düştüğünde daha güçlü kalkman gerek.....
aklıma raki balbuga sözlerinden başka gelmiyor destek verir misin lütfen @Serçe
değiliz.
Vermem. Aradığınız serçe kalp kırıklığından dolayı çevrim dışı. Lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz....değiliz.
çıkmaz deme şansını dene.
kaybedenler değil vazgeçenler yenilir.
düştüğünde daha güçlü kalkman gerek.....
aklıma raki balbuga sözlerinden başka gelmiyor destek verir misin lütfen @Serçe
sıradaki parçayı sana hediye etsem ?Vermem. Aradığınız serçe kalp kırıklığından dolayı çevrim dışı. Lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz....
Yok kolay tamir edilecek bişey değil. Oku neler yazmışsınsıradaki parçayı sana hediye etsem ?![]()
Üslup olarak yanlış şekil de sorulan hariç tabi ki, LoL oynarsan öyle soru soran ile karşılaşırsın, diablo oynarsan karşılaşmassın mesela. Belirli bir samimiyet olsa bile bunu dile getiren kadın sayısı %60 lara yakın. Sorunun kaynağı ney, yaşa neden bu kadar takılır kadınlar. Benim aradığım nihai bir cevap yok tabi ama maksat muhabbet olsun.kanka yaş sorulur ama öyle birden sorulunca çok çirkin bir hal alıyor mesela
Oyun giriyorum.. prem abla yazıyor.
Bunu okuyan barzolar..OO kız mısın ? yaş kaç ?
Ben: Sana ne lazım ? Çocuk bakıcısına mı benziyorum ?
Belli bir düzeyde sohbetten sonra samimiyet kurulunca sor söyeyelim yani nedir...
ya ama ben takılıyodum yaaaYok kolay tamir edilecek bişey değil. Oku neler yazmışsınelveda
Ya şimdi yaşla alakalı bir konu oluyor böyle o an diyorsun ki sen kaçlısın ki falan bunlar harici gereksiz buluyorum.Üslup olarak yanlış şekil de sorulan hariç tabi ki, LoL oynarsan öyle soru soran ile karşılaşırsın, diablo oynarsan karşılaşmassın mesela. Belirli bir samimiyet olsa bile bunu dile getiren kadın sayısı %60 lara yakın. Sorunun kaynağı ney, yaşa neden bu kadar takılır kadınlar. Benim aradığım nihai bir cevap yok tabi ama maksat muhabbet olsun.
Tabi buna bir kadına yaşı "nasıl" sorulmalı gibi varyasyonlarda eklenebilir de burada o tüyoları vermek değil amacım. DYa şimdi yaşla alakalı bir konu oluyor böyle o an diyorsun ki sen kaçlısın ki falan bunlar harici gereksiz buluyorum.
Ben kolay kolay sormam.
bunu konusurken yaş mevzusu açıldı dc seslide sormak zorunda kaldım tövbeler olsun ya ...
Valla bana çok soruluyor inan kiTabi buna bir kadına yaşı sorulur gibi varyasyonlarda eklenebilir de burada o tüyoları vermek değil amacım. D
Belki de direkt sorulması kadını onemsiz hissettiriyordur. Sonuçta narin yapıda olduklarına inanarak yetiştikleri de bir gerçek.
Yarana tuz basmak istemezdim tabi ama soruma bu da onemli bir yanıt. DValla bana çok soruluyor inan ki
Karşımdaki kişiye yavşak gözüyle bakmamı sağlıyor.. ne cevap vereceğim şimdi ne niyetle soruyor ki buguna girip dümdüz 33 yazıyorum.
tepkilerine bakıyorum içime sinmez ise oyun bitiminden sonra siliyorum.
Kimseyle uğraşamam.
En azından bendeki etkisi bu oluyor. Reelde zaten yeni insanları çok nadir alıyorum hayatıma kazık listem uzun.Böyle bir durumu çok uzun zamandır yaşamadım oyun vs harici.
Yok be takmam kiYarana tuz basmak istemezdim tabi ama soruma bu da onemli bir yanıt. D
Ne kadar açıklayıcı bir üye. DYok be takmam ki
Ben sen karşı cinsin nasıl hissettiğinin bir çeşitte olsa farket soruna cevap olsun diye açıkladım![]()
O her şeyi biliyor nunucuğum her şeyinnnn gurmesi, cümlelerin arasına saklıyor bilgisini En birinci bilirkişi diyorum mfmxYok be takmam ki
Ben sen karşı cinsin nasıl hissettiğinin bir çeşitte olsa farket soruna cevap olsun diye açıkladım![]()
Çok kültürlü biri değilim yaO her şeyi biliyor nunucuğum her şeyinnnn gurmesi, cümlelerin arasına saklıyor bilgisini En birinci bilirkişi diyorum mfmx
Gayet de kulturlusun boyle dusunme.Çok kültürlü biri değilim ya
Sadece ilgim olan konuları eşeliyorum hani oturup bir tarih belgeseli izlemem veya okumam en büyük eksiğimi bu görüyorum.
Sevmediğim şeyleri yapmam gerekse de yapmamak.
Harici dümdüz şeffaf iletişim kurulabilecek biriyim. Eleştiri kabul edebilirim vsvs
Bazen çok bilmiş hissediyorum acaba içimden geliyor diye öneride bulunurken karşımdakini kırıyor muyum diye sorguladığım oluyor.
Rahatsız olan olursa yazın bana ben memnun olurum.
La valla değilim.Gayet de kulturlusun boyle dusunme.
Icinden geldigi gibi takil. DLa valla değilim.
Yok be kötü yormuyorum ki ben böyleyim. Böyle biriyim böyle iyiyim.
İşime geldiği gibi yazarım kuralları kısıtlamarı sevmem istediğimi araştırırım istemediğimin yüzüne sadece lazımsa bakarım.
Bilmediğime bilmiyorum bildiğime emin konuşurum.
yormuyor biliyon mu misler gibi ya
efsanesin vallaÇok kültürlü biri değilim ya
Sadece ilgim olan konuları eşeliyorum hani oturup bir tarih belgeseli izlemem veya okumam en büyük eksiğimi bu görüyorum.
Sevmediğim şeyleri yapmam gerekse de yapmamak.
Harici dümdüz şeffaf iletişim kurulabilecek biriyim. Eleştiri kabul edebilirim vsvs
Bazen çok bilmiş hissediyorum acaba içimden geliyor diye öneride bulunurken karşımdakini kırıyor muyum diye sorguladığım oluyor.
Rahatsız olan olursa yazın bana ben memnun olurum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.