Başka ihtimalde mi var ki 🤔🤔🤔elimizin üstüne süreceğiz aman karıştırmayalım da![]()
Başka ihtimalde mi var ki 🤔🤔🤔elimizin üstüne süreceğiz aman karıştırmayalım da![]()
insanlık hali ben kullanımını tarif edeyim deBaşka ihtimalde mi var ki 🤔🤔🤔
Bence sen bizi kandırıyorsun bunu süren sanki cennete değil cehenne gider gibi gibi🤣insanlık hali ben kullanımını tarif edeyim de
haci miski kullanmak yaklaşık 10k spBence sen bizi kandırıyorsun bunu süren sanki cennete değil cehenne gider gibi gibi🤣
sayısalcı gibi denklem kurdum ya ben helal bana alşsdkaşskdlşasdhaci miski kullanmak yaklaşık 10k sp
şimdiye kadarki günahlarınız da X gp ise;
cennet= (toplam) SP - (Toplam) GP + 10 K SP
sonuç + ise cennet
sonuç - ise cehennem
hakiki zeytinyağlı değil ise kokmazZeytinyağlı sabun xd
Ben de sayısalciyim ama senin kurdugun denklemi çözemedim:)sayısalcı gibi denklem kurdum ya ben helal bana alşsdkaşskdlşasd
haci miski kullanmak yaklaşık 10k sp
şimdiye kadarki günahlarınız da X gp ise;
cennet= (toplam) SP - (Toplam) GP + 10 K SP
sonuç + ise cennet
sonuç - ise cehennem
ben sözelciyimBen de sayısalciyim ama senin kurdugun denklemi çözemedim:)
İşini bilmiyorsun eğer toplam sevabın günahından fazla ise onuda misk puanı ile toplamak yerine carpsaysin belki direk cennete giderdin şimdi Allah kerim...Allah günahlarını affetsin :))ben sözelciyim
SP: sevap puan
GP: günah puan
K: bin
15/01/2020 tarihine kadar işlediğiniz günahlardan topladığınız günah puanları toplam GP olarak
15/01/2020 tarihine kadar işledğiniz sevaplardan topladığınız sevap puanları toplam SP
olarak denklemde gösterilmiştir.
hacı miski tek başına 10.000 sevap puanı etmektedir.
bu kapsamda denklem:
toplam sevaplarınızdan aldığınız sevap puanlarından, topladığınız günah puanlarının çıkartılması, çıkan sonuca hacı miskinden gelen 10.000 sevap puanını eklemeniz sonucunda çıkan sonuç;
eksi ise cehennemlik
artı ise cennetlik
demektir.
Sesli güldüm:)Hacı Şakir
İşte laik kesimin düştüğü hesap hatasıİşini bilmiyorsun eğer toplam sevabın günahından fazla ise onuda misk puanı ile toplamak yerine carpsaysin belki direk cennete giderdin şimdi Allah kerim...Allah günahlarını affetsin :))
Limonmu:))Kolonya
Aynen :)))))Limonmu:))
En sevdliğim:))Aynen :)))))
Limon ve incir kolonyasi en sevdiklerimEn sevdliğim:))
Limon ve incir kolonyasi en sevdiklerim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.