Canlı yayın mı? sanmam? Mikrofonum bozuk -ki hatta pc microfonu yok-
kayıt yaparım ama paylaşırız (ama benim iyi/güzel şiir okuma gibi bir iddiam olmadığını hatırltarak)
-kendimce-
@ictenlik bey, doğru mu bu söylenenler
şiir okuduğum doğru
@HolySpectre @ictenlik bey şiir yorumluyormuuşşş
Yayın alabilseydin çok daha hoş olurdu ama öyle bir imkan yoksa şimdilik kayıt yapıp bizimle paylabilirsiniz zevkle dinlerizşiir okuduğum doğru ya da mırıldanırım şarkı şiir vs hepsi bu
sadece bu doğru ama yani benim kendi içimde iyi güzel okuma felan öyle bir iddiam yok
@ictenlik dinler miyiz sesinizden güzel şiirler
Yayın alabilseydin çok daha hoş olurdu ama öyle bir imkan yoksa şimdilik kayıt yapıp bizimle paylabilirsiniz zevkle dinleriz
Gece yayınlari tam size göre ya da bize göre dinler uyuruz bebekliğimizi hatırlarız :)ninni de okuyorum/söylüyorum söylemediler mi?
Gece yayınlari tam size göre ya da bize göre dinler uyuruz bebekliğimizi hatırlarız :)
(bu arada ben hala youtubeden peri masallari izliyorum) kfmdmöxö ninni de dinlerim
Tecbüre aramıyoruz ki biz dinleyeceğiz sadece gayet samimi dostluk ortamı kimse kimsenin kusurunu aramıyor bu şekilde iletişim kurup eğlenceli vakit geçireceğiz :)O anlamda demedim. Konuşmaya üşenen zorlananlardanım diyelim ya da böyle bir tecrübem de yok ne olur bilmiyorum
Şiir okumak ayrı bir şey,
hoşbuldumda tanıyamadım tanıdıgım isim dostum .)MeTaLLiCa dostum hoş geldin seni burda görme güzel:))
EscoBar ben dostum şimdi tanırsın 🤣🤣hoşbuldumda tanıyamadım tanıdıgım isim dostum .)
oo dostum buradadamı varsın .)) hoşbuldumm .))EscoBar ben dostum şimdi tanırsın 🤣🤣
Aaa çok şaşırdım :) hoş geldiniz.EscoBar ben dostum şimdi tanırsın 🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.