Dikkat İvan Divandelen Yayında Samanlıklar Seyran mı? 🎵

Nobody

Teknik Admin
şiir okuduğum doğru ya da mırıldanırım şarkı şiir vs hepsi bu

sadece bu doğru ama yani benim kendi içimde iyi güzel okuma felan öyle bir iddiam yok
Yayın alabilseydin çok daha hoş olurdu ama öyle bir imkan yoksa şimdilik kayıt yapıp bizimle paylabilirsiniz zevkle dinleriz

@ictenlik dinler miyiz sesinizden güzel şiirler

"güzel şiir" -örnekleri- belirtilirse tabi
diğer durumda şiirin güzelliğine karar vermiş olan ben oluyorum

Yayın alabilseydin çok daha hoş olurdu ama öyle bir imkan yoksa şimdilik kayıt yapıp bizimle paylabilirsiniz zevkle dinleriz

Yayın?
hayatımda öyle bir şey denemedim yani ilk bakışta .. her neyse herkesi uyutur kaçırırdım boşverelim...

Şiir istek alırız

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
ninni de okuyorum/söylüyorum söylemediler mi?
Gece yayınlari tam size göre ya da bize göre dinler uyuruz bebekliğimizi hatırlarız :)

(bu arada ben hala youtubeden peri masallari izliyorum) kfmdmöxö ninni de dinlerim

Gece yayınlari tam size göre ya da bize göre dinler uyuruz bebekliğimizi hatırlarız :)

(bu arada ben hala youtubeden peri masallari izliyorum) kfmdmöxö ninni de dinlerim

O anlamda demedim. Konuşmaya üşenen zorlananlardanım diyelim ya da böyle bir tecrübem de yok ne olur bilmiyorum
Şiir okumak ayrı bir şey,

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
O anlamda demedim. Konuşmaya üşenen zorlananlardanım diyelim ya da böyle bir tecrübem de yok ne olur bilmiyorum
Şiir okumak ayrı bir şey,
Tecbüre aramıyoruz ki biz dinleyeceğiz sadece gayet samimi dostluk ortamı kimse kimsenin kusurunu aramıyor bu şekilde iletişim kurup eğlenceli vakit geçireceğiz :)

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
İyi yayınlar dilerim

Üst Alt