@Aura sagolunHoş geldiniz.
@Aura sagolunHoş geldiniz.
Tekrar diyince kim ki tanıyor muyum![]()
5 tele ver soyleyeyim :)Tekrar diyince kim ki tanıyor muyum![]()
memleket kayseri 🤣5 tele ver soyleyeyim :)
Kindar ve müsibet modum açıkken bunu yapmak istediğine emin misin dnjfgşljkdfgmeraklisöylemicem kjskfdjksdfj catla azcik sjkdjsdf
Batman :))memleket kayseri 🤣
Korku gerilim müziği yükleniyor 🤭Kindar ve müsibet modum açıkken bunu yapmak istediğine emin misin dnjfgşljkdfg
battıkBatman :))
Korku gerilim müziği yükleniyor 🤭
5 tele daha ver can simidi satayim sana )))))battık
knk 5 tl diyip duruyon ama o eski 0,05 tl gibi bişe oldu sana bi güncelleme yapmalıyız5 tele daha ver can simidi satayim sana )))))
Kız tele dediği TL miymiş🤭🤭knk 5 tl diyip duruyon ama o eski 0,05 tl gibi bişe oldu sana bi güncelleme yapmalıyız![]()
tl de 5 yazınca para etmiyor şpklmdfgKız tele dediği TL miymiş🤭🤭
ahahhahahaa :))))))Kız tele dediği TL miymiş🤭🤭
Bende kendi dilinde para demek galiba düşündüm ki🙈ahahhahahaa :))))))
okunusu gibi yazdim :) nasilsa harfler beles istedigim kadar yazabilirim:))))))Bende kendi dilinde para demek galiba düşündüm ki🙈
hepinizden 5er tele alsam eder sana şu kadar ayliga hesaplasan oda buyuk miktar Hesapladim 40-50 sene sonra zenginim :))))Napicak len bu 5 Tele ile hdjshdjs birini hatirlatiyor bana ama 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.