Tam da içimdeki cümlede isteğimi dile getirmiştim 🤭Nihayet kanına girebildim. Hoşgeldin, iyi ki geldin @KahKaha
Teşekkür ederim :)Hoşgeldin @KahKaha
Hoş bulduk.Merhaba hoş geldiniz
Hoş bulduk, Cherry.Hoşgeldin @KahKaha , iyi forumlar dilerim.
Hoş bulduk, Seda.Merhaba
İyi pazarlar
Hoşgeldiniz.
Hoş bulduk, Zeze.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle hoş geldiniz
Hoş bulduk güzelim 😊Hoş geldin kahkaha
Ne güzel bir karşılama oldu… ☺️Avatarınla nickinin uyumuna bayıldım hoş geldin aramıza @KahKaha
Belki de şu sıralar hepimizin sana ihtiyacı vardı 🚬
Hoş bulduk :)Merhaba, hoş geldiniz İnsan çok gülemiyor bir sınırı var. ben hep güldüğümden baş ağrısı yapmaması için ara sıra gülmeyi öğrendim
Fatiiih… Teşekkür ederim, hoş buldukAaaa hiç bir yere gitmeyen kahkaha gelmiş... Bunu kutlayalım... Şarap' açılsın lütfen... Hoş' geldin
Hoş bulduk.Merhaba , hoşgeldiniz
He ya bende görüyorum yaşadığını ama ben 7/24 zaten mecburi aktifim burası değil' burası ayrı buranın yeri başka İyi iyi ara sıra çık gez dolaş böyle Hoş'geldin tekrardan dido'can..Fatiiih… Teşekkür ederim, hoş bulduk
Ne zamandır sohbet edemedik. Arada durum paylaşımlarınız olmasa hiç haberim olmayacak sizden. Giriyorum bir kaç yere de eskisi gibi değil. Seni aktif gördüğüme ben de çok mutlu oldum 😊
Hoş bulduk :)@KahKaha hoşgeldin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.