tesekkur ederim sagolun@INFLaMeS hoş geldin sefa getirdin.
ooo sen fakir misin baya iyisin kanka sevindim Çünkü biz
Bu forumda en zengin @Klaus biz yerlede geziyoruz.ooo sen fakir misin baya iyisin kanka sevindim Çünkü biz
FAk fakiriz fas fakirde olabiliriz fos fakirde güzel şkdmfg
oylemi ;(( ben gidiyorum ne umutlarla @Queen beni cagirmisti zengin var dedim kendi kendime zekat verirler harclik verirler falan o zaman bi sarkiyla satirlarima son verim Baybay hepiniz baybay loliniz :))))))ooo sen fakir misin baya iyisin kanka sevindim Çünkü biz
FAk fakiriz fas fakirde olabiliriz fos fakirde güzel şkdmfg
Yaw dalga geçiyor o bizle bi havuz diyor oyun çağırıyom bilgisayarım kötü diyorBu forumda en zengin @Klaus biz yerlede geziyoruz.
Kendi amacını ifşa eden o kişioylemi ;(( ben gidiyorum ne umutlarla @Queen beni cagirmisti zengin var dedim kendi kendime zekat verirler harclik verirler falan o zaman bi sarkiyla satirlarima son verim Baybay hepiniz baybay loliniz :))))))
onlarda fakirdi ..... :)))Hakikaten ne alaka, avatar ve nick inanılmaz uyumsuz olmuş. Inflames ile alakalı bilmediğimiz bir şeyler mi var acaba?
Neyse, hoş geldiniz.
headbang yaparken çorapları deliyorlarki göz odakları bozulmasın mı acaba ?Hakikaten ne alaka, avatar ve nick inanılmaz uyumsuz olmuş. Inflames ile alakalı bilmediğimiz bir şeyler mi var acaba?
Neyse, hoş geldiniz.
Güzel kafa buluyor ama şirin 🤭Yaw dalga geçiyor o bizle bi havuz diyor oyun çağırıyom bilgisayarım kötü diyor
![]()
Tekrar diyince kim ki tanıyor muyumtekrar hos geldin aramiza @INFLaMeS
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.