Hayır, geçmişe takılmam.
iyi de @nunu göze sokmaya gerek var mı ? senden önceyse di geçmiş zamanda kalsın bi zahmet , gari ihtiyari söylenmiş minik sözler bugün için üfleyerek sönleyecek ateşler yakmaya muktedirBenim olmadığım bir zamandaki yaşananlardan banane.
Çok fazla ve kısa süreli ilişki yaşamış olması rahatsız edebilir çünkü güvenim kırılır.
Harici beni alakadar etmez,etmemeli.
Zaten aklı geçmişte kalan insanın senle benle yeni biriyle işi ne bu farklı bir durum.yoksa elbette herkes birseyler yaşadı bitti.. bitti iştee , yani nasıl desem ki bitti yani
biz de kimsenin deneme tahtası değiliz ki bee , her biri bir parça alıp götürüyor , her parçamız değerli değil mi ? ama olsun düzen böyle ya , düzenin de avradıniZaten aklı geçmişte kalan insanın senle benle yeni biriyle işi ne bu farklı bir durum.
Kalp yaması değiliz ki yahu
Denedin biriyle olmadı bitirdin yeni bir başlangıca başlarsın. Anlaşıp mutlu olursan devam edersin. Bu kadar.
Yani en azından olması gereken..
Ha bu olmuyorsa sal gitsin..
Kendi karakterini ilişkinin başından belli eden insanlar hediye gibidir. Yıllarını çalmamak için sana bir fırsat verirler.
Ben öyle görüyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.