İlişkide geçmişteki ilişkiler seni rahatsız ediyor mu?

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
insanın içi bi burkulmuyo değil. senden öncesinden ziyade senden sonrasının öncesinin sonrasının öncesinde :honk: bu nası cümle kero yaa :honk: ama en iyi bu şekilde ifade edebilirdim sanırım :honk:
ama insan bilmek istiyor ya ne biliyi öyle daha yakın oluyo gibi. aman zaten ben küçüklüğümden beri kabuk bağlamış yaralarımı kaldırıp kanatmaya ve o yara kanamayana kadar tekrarlamaya bayılırım :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Geçmişi olmayanın geleceği olmaz dememiş miyim ben burada hayret

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
hangi birisi edicek ben de anlamadım ki.. anlattıkları buysa anlatmadığı neler neler var daha acabaa 🚬

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
illa ki bi rahatsız edecek de , bu partner kişinin size ne yansıttıgıyla da alakalı , yok geçmişinde ki hikaye üzmez.. geçmişte takılı kaldıysa o üzer

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Benim olmadığım bir zamandaki yaşananlardan banane.
Çok fazla ve kısa süreli ilişki yaşamış olması rahatsız edebilir çünkü güvenim kırılır.
Harici beni alakadar etmez,etmemeli.

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Benim olmadığım bir zamandaki yaşananlardan banane.
Çok fazla ve kısa süreli ilişki yaşamış olması rahatsız edebilir çünkü güvenim kırılır.
Harici beni alakadar etmez,etmemeli.
iyi de @nunu göze sokmaya gerek var mı ? senden önceyse di geçmiş zamanda kalsın bi zahmet , gari ihtiyari söylenmiş minik sözler bugün için üfleyerek sönleyecek ateşler yakmaya muktedir

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
yoksa elbette herkes birseyler yaşadı bitti.. bitti iştee , yani nasıl desem ki bitti yani

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
yoksa elbette herkes birseyler yaşadı bitti.. bitti iştee , yani nasıl desem ki bitti yani
Zaten aklı geçmişte kalan insanın senle benle yeni biriyle işi ne bu farklı bir durum.
Kalp yaması değiliz ki yahu
Denedin biriyle olmadı bitirdin yeni bir başlangıca başlarsın. Anlaşıp mutlu olursan devam edersin. Bu kadar.
Yani en azından olması gereken..
Ha bu olmuyorsa sal gitsin..
Kendi karakterini ilişkinin başından belli eden insanlar hediye gibidir. Yıllarını çalmamak için sana bir fırsat verirler.
Ben öyle görüyorum.

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Zaten aklı geçmişte kalan insanın senle benle yeni biriyle işi ne bu farklı bir durum.
Kalp yaması değiliz ki yahu
Denedin biriyle olmadı bitirdin yeni bir başlangıca başlarsın. Anlaşıp mutlu olursan devam edersin. Bu kadar.
Yani en azından olması gereken..
Ha bu olmuyorsa sal gitsin..
Kendi karakterini ilişkinin başından belli eden insanlar hediye gibidir. Yıllarını çalmamak için sana bir fırsat verirler.
Ben öyle görüyorum.
biz de kimsenin deneme tahtası değiliz ki bee , her biri bir parça alıp götürüyor , her parçamız değerli değil mi ? ama olsun düzen böyle ya , düzenin de avradıni

Üst Alt