yanıp tutuştum. itfaiye olmasa yeni enerji kaynağımız diye alacaktı bakanlık.Hala bana aşık mısınız?
hoşgeldin ayol. nerelerdesin sen
yanıp tutuştum. itfaiye olmasa yeni enerji kaynağımız diye alacaktı bakanlık.Hala bana aşık mısınız?
onun kalp ölümü gerçekleşti hocam o aşık olamıyo, kişisel algılama 🚬Hala bana aşık mısınız?
yanıp tutuştum. itfaiye olmasa yeni enerji kaynağımız diye alacaktı bakanlık.
hoşgeldin ayol. nerelerdesin sen
sktr et kılıcı şimdi. gel şarkı dinleyelimKılıcımı yeni bilemistim afalladim şimdi.
kendinize gelin biz düşmanız.
yok bacım sen seviyeli bi düşmansınKılıcımı yeni bilemistim afalladim şimdi.
kendinize gelin biz düşmanız.
herkes hazıra konma peşinde, resmen cilve nasıl yapılıra döndü... @Xasthur hocamdan ümitliydim, paylaştığı şarkılarla çekildi kenara .s.sEe hani taktik bu postun altinda herkes pusuya yatmış taktik bekliyor ama taktik gelmiyor
Bilen kendine saklıyor böyle bilgileri🚬herkes hazıra konma peşinde, resmen cilve nasıl yapılara döndü... @Xasthur hocamdan ümitliydim, paylaştığı şarkılarla çekildi kenara .s.s
kadim biilgiler kategorisinde mi acaba vatan toprağı gibi savunulup saklanıyo bu konular anlamadım kiii 🚬
şairin de dediği gibi sen yanmazsan ben yanmazsam nası çıkcak bu karanlıklar aydınlığa.......
neden ama yani yaa .s.sBilen kendine saklıyor böyle bilgileri🚬
arkadaşlar ilişkinizi taktikler ile yaşamayın içinizden geldiği gibi yaşayın , 30 yaşından sonra taktik alsanızda mevcut karakterinizin dışında bir tavır sergileyemessiniz zaten .dherkes hazıra konma peşinde, resmen cilve nasıl yapılıra döndü... @Xasthur hocamdan ümitliydim, paylaştığı şarkılarla çekildi kenara .s.s
kadim biilgiler kategorisinde mi acaba vatan toprağı gibi savunulup saklanıyo bu konular anlamadım kiii 🚬
şairin de dediği gibi sen yanmazsan ben yanmazsam nası çıkcak bu karanlıklar aydınlığa.......
sen tinder kullanıyon mu ya laneden ama yani yaa .s.s
biz farklı kategorilerdeyiz arkadaşlar...
sanki eski sevgilimle tinderda eşleşen arkadaşımmışsınız gibi davranmanızın ne lüzumu var ki şimdi .s.s
ama hocam baştan dedik taktik maktik yok demeyin diye .s.s neden böle yapıyosunuzdududududuuuuarkadaşlar ilişkinizi taktikler ile yaşamayın içinizden geldiği gibi yaşayın , 30 yaşından sonra taktik alsanızda mevcut karakterinizin dışında bir tavır sergileyemessiniz zaten .d
30 yaşından sonra çok seçici olacağınız için taktik denilen şeyler anca göz önünde bulundurulabilecekler kategorisine girer .d
bu cümleden bunu anlayan alcatraz adlı modumuzu alkışlarla yerine uğurluyoruz hdgghfsen tinder kullanıyon mu ya la![]()
kimseyi kendinizden çok fazla sevmeyin son sözüm bu çdama hocam baştan dedik taktik maktik yok demeyin diye .s.s neden böle yapıyosunuzdududududuuuu![]()
ama hocam ben dünyamın merkezine koymazsam zaten içime sinmiyo, bunu içime nası anlatcaz 🚬kimseyi kendinizden çok fazla sevmeyin son sözüm bu çd
olum senin nasıl bi hayat hikayen varmış yaaa. yaz senaryo yerine koy en az 4 sezon oynar kasdasjdakbu cümleden bunu anlayan alcatraz adlı modumuzu alkışlarla yerine uğurluyoruz hdgghf
benim ex kullanıyormuş, sonra bunlar benim bi arkadaşla eşleşiyolar sonra sohbet muhabbet en yakın arkadaş vs derken konu bana geliyo hgdghf sonrası olaylar olaylar hgdghj
yok bacım sen seviyeli bi düşmansın
ilkokul milkokul olsa da allah düşmanın da seviyelisini zekisini iyi laf çevirenini nasip etsin![]()
kaderci birimisin?ama hocam ben dünyamın merkezine koymazsam zaten içime sinmiyo, bunu içime nası anlatcaz 🚬
siz benim 'sadece keronun başına gelebilecekler' listemi fazla hafife alıyosunuz gibi geliyo hggdhfolum senin nasıl bi hayat hikayen varmış yaaa. yaz senaryo yerine koy en az 4 sezon oynar kasdasjdak
bunları konuşcaz face to face kasdjaskda
evetkaderci birimisin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.