ilişki taktikleri hk

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Kılıcımı yeni bilemistim afalladim şimdi.
kendinize gelin biz düşmanız.
yok bacım sen seviyeli bi düşmansın
ilkokul milkokul olsa da allah düşmanın da seviyelisini zekisini iyi laf çevirenini nasip etsin :dyg:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ee hani taktik bu postun altinda herkes pusuya yatmış taktik bekliyor ama taktik gelmiyor

pumpkin🌸

Elmas Üye
Ee hani taktik bu postun altinda herkes pusuya yatmış taktik bekliyor ama taktik gelmiyor
herkes hazıra konma peşinde, resmen cilve nasıl yapılıra döndü... @Xasthur hocamdan ümitliydim, paylaştığı şarkılarla çekildi kenara .s.s
kadim biilgiler kategorisinde mi acaba vatan toprağı gibi savunulup saklanıyo bu konular anlamadım kiii 🚬
şairin de dediği gibi sen yanmazsan ben yanmazsam nası çıkcak bu karanlıklar aydınlığa.......

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
herkes hazıra konma peşinde, resmen cilve nasıl yapılara döndü... @Xasthur hocamdan ümitliydim, paylaştığı şarkılarla çekildi kenara .s.s
kadim biilgiler kategorisinde mi acaba vatan toprağı gibi savunulup saklanıyo bu konular anlamadım kiii 🚬
şairin de dediği gibi sen yanmazsan ben yanmazsam nası çıkcak bu karanlıklar aydınlığa.......
Bilen kendine saklıyor böyle bilgileri🚬

pumpkin🌸

Elmas Üye
Bilen kendine saklıyor böyle bilgileri🚬
neden ama yani yaa .s.s
biz farklı kategorilerdeyiz arkadaşlar...
sanki eski sevgilimle tinderda eşleşen arkadaşımmışsınız gibi davranmanızın ne lüzumu var ki şimdi .s.s

Xasthur

Yönetici
herkes hazıra konma peşinde, resmen cilve nasıl yapılıra döndü... @Xasthur hocamdan ümitliydim, paylaştığı şarkılarla çekildi kenara .s.s
arkadaşlar ilişkinizi taktikler ile yaşamayın içinizden geldiği gibi yaşayın , 30 yaşından sonra taktik alsanızda mevcut karakterinizin dışında bir tavır sergileyemessiniz zaten .d
30 yaşından sonra çok seçici olacağınız için taktik denilen şeyler anca göz önünde bulundurulabilecekler kategorisine girer .d

pumpkin🌸

Elmas Üye
arkadaşlar ilişkinizi taktikler ile yaşamayın içinizden geldiği gibi yaşayın , 30 yaşından sonra taktik alsanızda mevcut karakterinizin dışında bir tavır sergileyemessiniz zaten .d
30 yaşından sonra çok seçici olacağınız için taktik denilen şeyler anca göz önünde bulundurulabilecekler kategorisine girer .d
ama hocam baştan dedik taktik maktik yok demeyin diye .s.s neden böle yapıyosunuzdududududuuuu :dyg:

pumpkin🌸

Elmas Üye
sen tinder kullanıyon mu ya la :T:
bu cümleden bunu anlayan alcatraz adlı modumuzu alkışlarla yerine uğurluyoruz hdgghf

benim ex kullanıyormuş, sonra bunlar benim bi arkadaşla eşleşiyolar sonra sohbet muhabbet en yakın arkadaş vs derken konu bana geliyo hgdghf sonrası olaylar olaylar hgdghj

alcatraz

🍻
Elmas Üye
bu cümleden bunu anlayan alcatraz adlı modumuzu alkışlarla yerine uğurluyoruz hdgghf

benim ex kullanıyormuş, sonra bunlar benim bi arkadaşla eşleşiyolar sonra sohbet muhabbet en yakın arkadaş vs derken konu bana geliyo hgdghf sonrası olaylar olaylar hgdghj
olum senin nasıl bi hayat hikayen varmış yaaa. yaz senaryo yerine koy en az 4 sezon oynar kasdasjdak
bunları konuşcaz face to face kasdjaskda

demeter

Uzaklaştırıldı

pumpkin🌸

Elmas Üye
olum senin nasıl bi hayat hikayen varmış yaaa. yaz senaryo yerine koy en az 4 sezon oynar kasdasjdak
bunları konuşcaz face to face kasdjaskda
siz benim 'sadece keronun başına gelebilecekler' listemi fazla hafife alıyosunuz gibi geliyo hggdhf

hesabını yapmıştım o zamanlar, 5 milyonda 1 ihtimaldi hgggshfk gerçekleşti, nasip böle bişi arkadaşlar.........

Üst Alt