İstemiyorum ya istemiyorummmmm sen yeBence bir serçe olarak 16yı seversin 😁
İstemiyorum ya istemiyorummmmm sen yeBence bir serçe olarak 16yı seversin 😁
ya bende şuan nefis terbiyesi yaşıyorum@Euneirophrenia kızz gel iştah kaçıran konu açmışlar
Derhal bu konuyu okuya bende şuan nefis terbiyesi yaşıyorum
evde abur cubur dolu ve en sevdiğim yemekler var...
kesmez beniDerhal bu konuyu oku
Canım sizde nasıl bir ev var ben bilmyiorumya bende şuan nefis terbiyesi yaşıyorum
evde abur cubur dolu ve en sevdiğim yemekler var...
Yeminle 1 saat midem tuhaf oldu.kesmez beni
diyetin böyle bir büyüsü var benceCanım sizde nasıl bir ev var ben bilmyiorum
sürekli abur cubur en güzel yemekler var. Allah kolaylık versin.![]()
🥺 mideni öpemYeminle 1 saat midem tuhaf oldu.
Abartmıyorum.
@Küboo rengin çokoşşş
Benim düğün cin düğünüydü. Böyle duvardan falan geçiyorlar gelini alırken.iğrenç çin düğünü @Lotus
hayalet gelin gibi gelin de duvardan geçiyor mu pekiBenim düğün cin düğünüydü. Böyle duvardan falan geçiyorlar gelini alırken.
yorucu günün ardından aklın dağılsın oraya dikkat etme şeyapmıştım ama........................Aman Allahım bu nasıl konu? @alcatraz konuyu okumadan sana laf edim dedim çarpıldım. İyk!
Duvar gelinden geçiyormuş. Yeni versiyon.hayalet gelin gibi gelin de duvardan geçiyor mu peki
türkiyede olsa ekonomi de geçerdiDuvar gelinden geçiyormuş. Yeni versiyon.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.