boyumdan 100 cikinca geriye bir şey kalmıyor... senin cnm?Boyundan 100 çıkarınca ideal kilon oluyormuş çıkan sonuç.
1.50 ise boyun ideal kilon 50 gibi…
1 metresin yani? Rezaled fjkkjhboyumdan 100 cikinca geriye bir şey kalmıyor... senin cnm?
bir o kadarıda yerin altında ;p1 metresin yani? Rezaled fjkkjh
Şaka yapıyorum canım. Afrikalı intikamı say bunubir o kadarıda yerin altında ;p
e ben ciddiydim... kısa boylu erkek sevmiyor musun?Şaka yapıyorum canım. Afrikalı intikamı say bunu![]()
Bilmem hiç düşünmedim. Benim boy takıntım yok galiba hissetmem lazım ama kişiyie ben ciddiydim... kısa boylu erkek sevmiyor musun?
nasıl hissedecen gı, kısacık adamı ;pBilmem hiç düşünmedim. Benim boy takıntım yok galiba hissetmem lazım ama kişiyi
Hıyunu suyunu işte tAvır tarz hesabınasıl hissedecen gı, kısacık adamı ;p
anlıyorum... umudumuzu diri tutmaya devam o zaman?Hıyunu suyunu işte tAvır tarz hesabı
Kökü sende değil mi uzarboyumdan 100 cikinca geriye bir şey kalmıyor... senin cnm?
Üzülme bebeğim 1.82 ye 93 kiloyum kafama takmam bazen alır bazen veririm Vücut tipinle de ilgili bacak boynun üst vücut vs bazı beden tipleri kiloyu kaldırır yani cılız erkeğe erkek mi denir al kilonu yaparsin kasSağlıklı günler diliyorum arkadaşlar :)
60 kg üstündeki dombililer beni engellesin.. teşekkürler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.