Allahtan atalarımız böyle bi söz söylemiş, yoksa nasıl avuturduk kendimizi...Aman bi gram et bin ayip örter der atalarimiz.
Biz atalarimizdan daha mi iyi bileceğiz?
Yine de 90 ni geçme.Allahtan atalarımız böyle bi söz söylemiş, yoksa nasıl avuturduk kendimizi...
yuh naptın asdfghYine de 90 ni geçme.
Limit o..yuh naptın asdfgh
Hayır ben zaten kilolu olmak istiyorum fakat kaslı :)vücudun kaldırıyorsa iyisindir 10 kilo çok değil manken mi olacaksın
Bunu okuyunca dinamikcim kilo alir.aslında 10 kilo möhim degil ama vermeniz gereken 30-40-50 kilonuz varsa lütfen ama lütfen;
hangi ekmeği yiyeyim sos koymazsan makarna o kadar kötü değilmiş, kilo yapan soslarmış, patates yiyorum tabii ama kızartma değil ki, aç da kalmamak lazım o da kötü...ay şeyi duydun mu yatarken g... sokuyormuşsun sen uyurken seni zayıflatıyormuş... yok ben zaten tatlı sevmem, yani arada bir şöyle iki bisküvi arasına şu ufak lokumlar var ya ondan koyar yerim hepsi o kadar, lokumun da sade olmasına dikkat ederim yani, fındık felan hep yağ çünki....x'in yanında y çok iyi gidiyor... bunu şöyle yaparsan/buna şunu koyarsan çok lezzetli oluyor... parmaklarını yersin parmaklarını... gibi ve benzeri muhabbetleri bırakın....
75 ne çocuk kılosu gibiKilolu olma hali yağdan mı kastan mı
1,85 boyunuz olsun genelde 75-78 kgye kadar ideal kilo derler.
93 kiloysanız bu kas ağırlıklı mı yağ ağırlıklı mı olduğu durumu çok değiştirir hatta kas ağırlıklı bi formda 90-93 kg sizi oldukça alfa vari,sexy maskülen gösterir. (1,85 boy için)
Hedefinize bağlı
basit mi? basit değil. tüm bunların ötesinde kişinin kendini şartlandırması, başarabileceğine inanması lazım... bu artık bir hayat düzeni haline getirilebilmeli. çoğu zaman lezzeti unutmalı, diyet değil bu... diyette olunmamalı. mideyide gözü de doymamaya alıştırmak lazım. şimdiye kadar tadılan ve yenilenlere sayılmalı... yukarıda bahsettim mesele 3-5 kilo icin değil, daha yüksek kiloları vermeyi hedefleyenler için. diğer türlü hem sabah-akşam, gece-gündüz boğazımı düşüneyim, hem de kilo vereyim diyebilen şişkolar, şişko olmaya devam...Bunu okuyunca dinamikcim kilo alir.
Bol bol protein/Sebze
Yogurt mucize
3 4 litre günde su
baharat caylari bilhassa isirgan otu
Ödem attirir
No karbonhidrat
Meyveyi de abartmayin
Ve olmazsa olmazo kardio.
BAsit aslinda.
Tamam.basit mi? basit değil. tüm bunların ötesinde kişinin kendini şartlandırması, başarabileceğine inanması lazım... bu artık bir hayat düzeni haline getirilebilmeli. çoğu zaman lezzeti unutmalı, diyet değil bu... diyette olunmamalı. mideyide gözü de doymamaya alıştırmak lazım. şimdiye kadar tadılan ve yenilenlere sayılmalı... yukarıda bahsettim mesele 3-5 kilo icin değil, daha yüksek kiloları vermeyi hedefleyenler için. diğer türlü hem sabah-akşam, gece-gündüz boğazımı düşüneyim, hem de kilo vereyim diyebilen şişkolar, şişko olmaya devam...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.