o zaman bi gün büyür umarım diyelim ((: daha fazla baş ağrıtmadan..Evet sebeplerinden biri diyebiliriz ama öyle bir kaygımız da yok zaten
o zaman bi gün büyür umarım diyelim ((: daha fazla baş ağrıtmadan..Evet sebeplerinden biri diyebiliriz ama öyle bir kaygımız da yok zaten
Bence neden sadece çenin konu açmasıbu arada bişe sormak istiyorum buradaki popülasyonun düşüklüğü; sevmediğim bi üyeden de kaynaklanıyor olabilir mi ?
sanki üyeleri kacırıyor gibi bahsettiğim şahıs ? @HolySpectre evet yada hayır demen yeterli :d
multi diyince aklıma artık @GeN geliyor.Bence neden sadece çenin konu açmasıulan iki konu açmıyo kimse yaa şeytan diyo multi al aynı konuya birkaç kez yorum yap anca o paklar
![]()
Yanlış yerdesin o zaman. Aradığın yan mahallede : )
Annem hep kendi mahallemizde oyna derdi.. eski alışkanlık, gidememm😁
Geçen dediğin de 24 saat geçmedi üstünden, bence de başlamulti diyince aklıma artık @GeN geliyor.
işin kötü yanı ne biliyo musun ?
seninle geçen konuşurken fark ettim benimde multivitamin kullanmam lazım.
bak gördün mü ? ihtiyacım var işteGeçen dediğin de 24 saat geçmedi üstünden, bence de başla![]()
Al kullan kanksbak gördün mü ? ihtiyacım var işte![]()
o zaman ben bi ara orzax alayım. folik asit eksikliği için suan folibol alıyorum bende. b12'im bitti de bişi anlamaıdm. bi değişiklik hissetmiyorum. bana multi lazım galiba yaAl kullan kanks
Ben orzax kullanıyorum yıllardır biyoyararlılığı yüksek
Magnezyum markasını hatırlamıyorum çünkü malat formunu bulmak zaten yeterince zoe olmuştu
Sitikolin olarak da cerebramax, kollajen de zade vital
Ben artık yürüyen bir eczaneyim……..🚬
Multi yılda bir iki kutu kullanıyorum özellikle sonbaharda. Mevsim geçişi beni çok sarsıyo çünkü. Multi kullanmak olası depo eksiğini de tamamlıyor. Doktorumla da konuştum devam edebilirsin dedi. Ama bugün unuttum mesela. Sitikolin de işe yaramazsa nörolojiye gitmek şart olacak gibi duruyor normal değil bu kısa süreli hafızayı unutmak. Sanki emziklilik döneminde bi anne gibi hissediyorum kendimio zaman ben bi ara orzax alayım. folik asit eksikliği için suan folibol alıyorum bende. b12'im bitti de bişi anlamaıdm. bi değişiklik hissetmiyorum. bana multi lazım galiba ya![]()
bence sen aksatma kanks bi ara git tomo'da çektir mr'da ne gerekiyorsa bi baktır. erken tedavi.... biliyorsun. lazımsın daha bizeMulti yılda bir iki kutu kullanıyorum özellikle sonbaharda. Mevsim geçişi beni çok sarsıyo çünkü. Multi kullanmak olası depo eksiğini de tamamlıyor. Doktorumla da konuştum devam edebilirsin dedi. Ama bugün unuttum mesela. Sitikolin de işe yaramazsa nörolojiye gitmek şart olacak gibi duruyor normal değil bu kısa süreli hafızayı unutmak. Sanki emziklilik döneminde bi anne gibi hissediyorum kendimi
Akşam ezanı okunmadan önce de login off olmalısın öyleyse. Süt olayına hiç girmeyeceğim![]()
Orası öyle de unutkan biri olabilmek için çok da dua ettim. Şimdi kabul olmuş olma olasılığı da var çünkü hatırlamanın ruhumda açtığı yaraların verdiği ıstıraba hiçbir yaratıcı kayıtsız kalamazdı bencebence sen aksatma kanks bi ara git tomo'da çektir mr'da ne gerekiyorsa bi baktır. erken tedavi.... biliyorsun. lazımsın daha bize![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.