İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şifre sıfırlama maili gelmiyo kanks bana da gelmedi deneyerek buldum ben @pumpkin
Yok kanks mail mi ekli değil yoksa o geçişte sıkıntı mı var bilmiyorum. Benim profile baksana en son ne zaman girmişim belki bi yere not almışımdır bilemedim. Zibilyon tane şifre olunca dene dene bitmiyor ve olmuyor :honk:

@alcatraz trollük için malzemeler, cümleler verebilirim istersen. Orada cuk oturur Benim oradaki geçici şubem ol:D

Yok kanks mail mi ekli değil yoksa o geçişte sıkıntı mı var bilmiyorum. Benim profile baksana en son ne zaman girmişim belki bi yere not almışımdır bilemedim. Zibilyon tane şifre olunca dene dene bitmiyor ve olmuyor :honk:
du bakcam

Bana böle şeylerle gelin :dyg:

Kitap nerede lütfen söyleyinnn

Bakın mesela;

Multi nickle yönetici olduğum, (güya) sevgili yaptığım, iki ayrı nickle tartışma ortamına müdahil olarak bir diğer multime taraf toplayıp, onlarla bazılarını banlamaya sebebiyet verdiğim, 2-3 sene önce açtığım ve özel vb. bir statüde olup sessiz kaldığım sonra arada uğradığımı sandıkları, yine seneler önce açıp 3-5 mesajla yeni gelip anketlere oy verdiğim, anketlerde multi üyeliklerimle istediklerimi lider ettiğim oldu ve bunları bir hafta içinde yaptım. Dahası da var. Premium üyelikte ayda 31 TL.

:D

Bakın mesela;

Multi nickle yönetici olduğum, (güya) sevgili yaptığım, iki ayrı nickle tartışma ortamına müdahil olarak bir diğer multime taraf toplayıp, onlarla bazılarını banlamaya sebebiyet verdiğim, 2-3 sene önce açtığım ve özel vb. bir statüde olup sessiz kaldığım sonra arada uğradığımı sandıkları, yine seneler önce açıp 3-5 mesajla yeni gelip anketlere oy verdiğim, anketlerde multi üyeliklerimle istediklerimi lider ettiğim oldu ve bunları bir hafta içinde yaptım. Dahası da var. Premium üyelikte ayda 31 TL.

Vay anasını sayın seyirciler
Şahsen ben ikna oldum sbsbs

• gülücük
Tepkiler: GeN
Bakın mesela;

niye bu kadar işsizsin sen yhaa kajsdkasjdkas okurken yıkıldım :D

Şuan orada banlamış 1279 nickim, multi bilinmeden açık olan ama fark edilmemek adına ısıtmadığım 173 hesabım var desem bana inanır mısın? :D
Atma ziya derim artık :honk:
Hiç mi işin gücün hayatın yok senin bu ne tür bi fantezi :honk:

İnanılmayacak derecede olduğu için düşüncene hak veririm ama kitap yazmaktan bahsederken lafın gelişi demiyorduk :)
Şuan orada banlamış 1279 nickim, multi bilinmeden açık olan ama fark edilmemek adına ısıtmadığım 173 hesabım var desem bana inanır mısın? :D

Hatta site taşımadan ötürü silinen ve arafta kalan multilerimi saymıyorum bile :D

2010 yılından bu yana bir alt yapı, emek, çaba bu. 22 yıl olmuş. E o kadar da olsun yani di mi :D

Milletin yüzlerce üyeliği olması ve benim bir üyeliğe sahip çıkamamam…….. 🚬 yaktırdı valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt