ben şifremi unuttum dedim. mail beklerken 2. denemem de buldum kasjdkİşte çer çöple doldurunca şimdi de yarım saat önce oluşturduğum şifreyi hatırlayamıyorum![]()
Bilmiyoz ya sallaHayır, onlar zaten şuan devreden gibi IRC âleminden geliyorlar ve gayet üyesi ve aktivitesi bulunan bir siteleri var. Şimdi orayı da satın alarak güçlerini küreselleştirdiler bence.
O tarz eksantrik avatarlar sevdiğim için kullandığım oldu. Doğrudur o tarz avatarlar o zamanlar yüklemiş olabilirim. Hipnozla çocukluğuma inemeyeceğim şimdi :)
Banlarlar kanks gözünün yaşına bakmazlar
diğer taraftan bahsedioyurm1. Buradan kastın bu forum mu ve neden trollemek istersin?
2. Seni bilen seni neden banlasın? Neticede moderatörsün![]()
hemen deneyelimBanlarlar kanks gözünün yaşına bakmazlar![]()
diğer taraftan bahsedioyurmburada mod olmadan önce de kafama göre takılıodum
ipimle kuyuya inilmeyince yönetim beni kendi halime saldı laksjdsa
diğer tarafta da böyle alakasız şeyler yapsam banlanır mıyım ?
du hemen deneyelimDemek benim kumaştan sende de var. (Trolllük) bayılırımLâkin sistem düzelirse eski ve asıl nickimle stabil takılacağım. Antimultilik için sözümüzü verdir zira. Benim ipi bulamadılar bile kuyuya insinler
Eski yönetim olsa ânında uçardın daha terin soğumazdı derim ama yenisini tanımadığım için şimdilik yorum yapamayacağım :)
Olm misafir de takılamıyoz ya ss le besle bizi ya da önce benim şifremi alalımhemen deneyelim
Olm misafir de takılamıyoz ya ss le besle bizi ya da önce benim şifremi alalım![]()
Öyle bir düşüncem yok şu anlık @GeN.
Burası candır. Hem "org" uzantısının çok ayrı bir havası yok mu ya? : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.