Hayır alınca da okumam biliyorum ama çok güzel görünüyorlar, benim olmalılarÇok haklısın sonra Türkiye az kitap okuyor....
ben uyuycam sanırım .s.s sabahtan beri jöle beyin oldum .s.s lohusa kadınlarda olurmuş, farkında olmadan o döneme mi geldim acaba, unutkanlık ve dikkat eksikliği de çok çünküü .s.sevde bunaldım
jelibon yiyerek müzik dinleyip turlucam az.
gelen var mı ?
ne yapalım ?ya hadi bişi yapalımmmm
canım çok sıkılıyooooooooooooooo
onu da mı ben sööliimmmne yapalım ?
başımızı nasıl belaya sokalım ?
evet. teklif eden öderonu da mı ben sööliimmm![]()
bilmiyorumm kia .s.s kahve içtim, uyuyabilirdim mışıl mışıl....... aptalsın kero aptal .s.sevet. teklif eden öder![]()
alcatraz bu fikri sevmedi. al sana adana gs macının linki.bilmiyorumm kia .s.s kahve içtim, uyuyabilirdim mışıl mışıl....... aptalsın kero aptal .s.s
hadi bişi yapalım kanks, hiçbişi bulamazsak telefon şakası yapalım
konferansa aliim seni senin arkadaşları işletelim tıpkı eski günlerdeki gibi
sonra bi 10 sene daha iki yakamız bi araya gelmez, kafa zehir, nası fikir![]()
alcatraz bu fikri sevmedi. al sana adana gs macının linki.
View: https://twitter.com/penaltisport/status/1576251769507676162
gel yatarak maç izleyek sktr et
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.