S
Serçe

Enerji lazım onun için bile ChenBazanın altina bak bişiler çıkıyor uğraşacak
Enerji lazım onun için bile ChenBazanın altina bak bişiler çıkıyor uğraşacak
Ben de başima iş çıkmasın diye çok kurcalamıyooorum nfjdjEnerji lazım onun için bile Chen
Sevel hill çok iyiydi ya üç kazağım vardı üniden kalma hala giyiyorum adeta taşBugun bazanın altindan Bi eşofman alti buldum
Aaaa kaç yıl önce almiştim nasıl giymeyi unutup buraya koymuşum dedim ne de güzelmiş
Sevenhill diye Bi markanin eskilerden sanki daha alişildik olduğunu şimdilerde nereye kaybolduğunu düşündüm ve iz sürmeye karar verdim
İlk aramada Google 1. Sayfada çıktın çıktın... Başka da şans vermem dedim trendyoldan çıktı pif aman dedim geri kapattım
Sonra eskiden daha çok kullandığım LTB Leke filan vardı yaw bunlara ne oldu acaba diye düşünürken aman sana ne ya dedim
Acaba Ankara odaklı mi satişlari vardi Neden Hep Ankara da iken daha göz önündeydiler
Bu gereksiz bilgi peşinde koşmak da neyin nesi babam böyle vicdansızlığı nerden öğrendi bu bisküviler böyle ne şirin
Hepsi çöp bilgi
Yanii bu hayatta bir zaman olur ki zirveyi yaşarsınız sonra hiç hatırlanmazsiniza kadar geldi konu hey gidi hey
Durduk yere başima iş çıkacak şimdi
İyilerin kaderi yok bu dünyada jfkdkSevel hill çok iyiydi ya üç kazağım vardı üniden kalma hala giyiyorum adeta taşkeşke daha çok alsaymışımm
Aklımız leylaa fjdjdjKıştan kadere nasıl bağlandık Sjsjssj
Maaşallah maaşallah1500 saat uyumuş gibi hissediyorum. Halbuki 6 buçuk saat kesintisiz uyudum. Bu bana bir hafta yeter. :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.