Ben diyete uyamam kankso zaman kendine bi diyet programı + iban yaz. seni anca o paklar😢
Sınırlanmak bana göre değil

Ben diyete uyamam kankso zaman kendine bi diyet programı + iban yaz. seni anca o paklar😢
millete bol keseden akıl,diyet verion ama ?Ben diyete uyamam kanks
Sınırlanmak bana göre değil![]()
5272526262. Kez tekrara düşcem amamillete bol keseden akıl,diyet verion ama ?![]()
afilli laflarla yol alınsaydı çoğu yazar böyle fakır kalmazdı kanks .s.s5272526262. Kez tekrara düşcem ama
Antrenörler oynamaz 😎
kendimi avutma yöntemim vol1Kıyafet bedenleri değişmiş @pumpkin tekstilci Bi akrabamız dedi 38 giyiyorsan o 40 olmuş 3 4 yıldır böyleymiş sistem yeni oturmuş
Değerimiz bizim de sonradan bilinir belki kanks ne belliafilli laflarla yol alınsaydı çoğu yazar böyle fakır kalmazdı kanks .s.s
İlk defa duydum 😳 ama ben birkaç yıldır kıyafet almıyorum yoğun bir şekilde. Aldıklarımın da yorumlarına göre dar mı geniş mi genelde 38 alıyorum. Küçük gelenleri direkt iade ediyorum. Ben artık zayıflayabileceğime olan inancımı yitirdim 🚬 some 30lu yaşlar problems…..Kıyafet bedenleri değişmiş @pumpkin tekstilci Bi akrabamız dedi 38 giyiyorsan o 40 olmuş 3 4 yıldır böyleymiş sistem yeni oturmuş
Öle deme kanks doğru olabilir. Amerikadayda bedenler değişikti xs giyiyordum büyük geliyodukendimi avutma yöntemim vol1
Acikir diyetisyen ayağina geldiBu süt + cornfleks muhabbeti beni niye acıktırıyor. Yedikçe acıkır mı insan.
sevgili @pumpkin içimden geçen şu dur ki. diyetisyenim olsada beleş diyet yazdırsam asjkdhgas
Yiaaa kısmetim açılıyor (maddi manada yoksa holimin üstüne gül koklamam biliyosun
Bari indirimli olsaydı direkt beleş sence de biraz şey olmadı mıı 😒sevgili @pumpkin içimden geçen şu dur ki. diyetisyenim olsada beleş diyet yazdırsam asjkdhgas
Tutamayacağım diyete para vermemYiaaa kısmetim açılıyor (maddi manada yoksa holimin üstüne gül koklamam biliyosun)
Bari indirimli olsaydı direkt beleş sence de biraz şey olmadı mıı 😒
Neyse ilk tüyoyu vereyim belki ayağın alışırBu süt + cornfleks muhabbeti beni niye acıktırıyor. Yedikçe acıkır mı insan.
Ama burada duygularımla oynanıyorrr……..Tutamayacağım diyete para vermemmaksat piskolojik baskı vücuda korkup zayıflar belki
Ya duyguyla oynamak değilde, benim bizzat diyetisyen gören arkadaşlarım var. Götürdüler görüştük sabah kahvaltıda 3 simit artı kahvaltılık diyince mesleği bıraktı. Sanada aynısı olsun istemiyorumAma burada duygularımla oynanıyorrr……..
holi bile duygularımla bu kadar oynamadııı 🚬
Sabah ev sahibine kirayı vermeye gittim oturduk sohbet ettik. Hali hazırda diyetisyene gidiyormuş. Şimdi ben onu bırakcam ya ayıp olmasın diye sizce ne diyim dedi. Dedim sizin verdiklerinizle doymuyorum ikinciye de başlıcam diyin svsbsbs sabah beslenme düzenini bir anlattı öbür kadına anlatırken kadın tamam bu kadar yeterli ben duyacağımı duydum demiş 😬Ya duyguyla oynamak değilde, benim bizzat diyetisyen gören arkadaşlarım var. Götürdüler görüştük sabah kahvaltıda 3 simit artı kahvaltılık diyince mesleği bıraktı. Sanada aynısı olsun istemiyorum![]()
Sana neden diyetisyenlik için para vermeyeceğimi açıklamaya çalışıyordum ki , örneklendirdin. Bahane aramama gerek kalmadıSabah ev sahibine kirayı vermeye gittim oturduk sohbet ettik. Hali hazırda diyetisyene gidiyormuş. Şimdi ben onu bırakcam ya ayıp olmasın diye sizce ne diyim dedi. Dedim sizin verdiklerinizle doymuyorum ikinciye de başlıcam diyin svsbsbs sabah beslenme düzenini bir anlattı öbür kadına anlatırken kadın tamam bu kadar yeterli ben duyacağımı duydum demiş 😬
Bi tane danışanım vardı 2 kare çikolata yazdığım. Kadın gidiyo geliyo kilo alıyo kafaları yiyorum. Arkadaşları da bu nası dyt diyette çikolata mı olurmuş diyomuş bana anlatıyo ben de inadına yazıyorum sonuçta sonuç iki kare bitter çikolatalık değil çok daha uç. Neyse birkaç hafta sonra kilo almaya devam etti. Derken bu arada ben çikolatayı bitiremiyorum bi tane yetiyo dedi. Şaşırdım. Yanıl benimki kare değil dikdörtgen sıkıntı olur mu dedi. O an yer ayağımın altından kayar gibi hissettim ama yıkılmadım nası yani dedim. Kadın ben bi marka dedi onun dikdörtgenlerini alıyorum bitirirken de zorlanıyorum ama bitiyo dedi. O an kalbime indiği andı 🚬 kadın her gün 100 gram çikolata yemişsonra o akdın diyeti bıraktı. Aradan birkaç yıl geçti. Bana facebooktan yazdı. Sizin verdiğiniz diyetleri sırasıyla iki ay uyguladım 10 kilo verdim o zaman psikolojik olarak hazır değilmişim teşekkür ederim dedi. Sanırım o kadını asla unutmam ben. Nerden geldim bu konuyaa yaa gece gece
![]()
Instagram sayfama davet edip before afterları gözüne sokmak isterdim lakin bu ara mimliyizSana neden diyetisyenlik için para vermeyeceğimi açıklamaya çalışıyordum ki , örneklendirdin. Bahane aramama gerek kalmadı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.