Nörüonuz
ne yesem diye düşünüyorum. sen neptün ?Nörüonuz
Bişi örmüyoruz börek yapıom gel beraber yapalımNörüonuz
pişti. bende börek yiyom :dBişi örmüyoruz börek yapıom gel beraber yapalım
Afiyet olsunnnnnnnpişti. bende börek yiyom :d
size de cnmAfiyet olsunnnnnnn
Sonra da bu göbek nası eriycekYemekten sonra sakinleşmek çok güzel hissettiriyor. Şimdi sıcacık yatağımda uzanmak kaldı
Sktr et kanks. Hayat bi günlük o da bugünlük. Ye iç boş ver hdbsbsbSonra da bu göbek nası eriycek![]()
Di mi yaaa hayat size güzel valla 😋Sktr et kanks. Hayat bi günlük o da bugünlük. Ye iç boş ver hdbsbsb
Diyetisyen arkadaşımız var bi ara danışırız hdhdhx
Yolla gitsin kanks. Sen bu işte dirsek çürüttün. Karşılığı bi şekilde olmalı zaten normali bu.Di mi yaaa hayat size güzel valla 😋
Az önce liseden kankamın kocasına diyet yazdım. Şimdi iban at diye darlıyo, olm ben onlardan nası para alırım yaa 🤦♀️
zaten bu hayatta para almak istemediğim herkes ya zorla para veriyo ya da böle darlıyo .s.s almamak için bir neden göremediklerim de biz akrabayız diyo 🤦♀️
Bu şey gibi ama ya. Kendime diyet yazıp parasını almam gibiYolla gitsin kanks. Sen bu işte dirsek çürüttün. Karşılığı bi şekilde olmalı zaten normali bu.
tmm kendinde de al.Bu şey gibi ama ya. Kendime diyet yazıp parasını almam gibi
Kendimi aşırı kilolu hissediyorummm 😢😢😢😢 mecbur sadece etek ve elbise giycez artık.s.stmm kendinde de al.
hem eğitimi almışsın
hem kilo
bi cezası olmalı zaten![]()
nan senin kilondan nolacak allasen yaKendimi aşırı kilolu hissediyorummm 😢😢😢😢 mecbur sadece etek ve elbise giycez artık.s.s
Öle deme kanks yıllarca 34-36 beden arasında gidip gelirken tüm gardrobu ona göre dizayn ediyorsun. Şu an da 37-38 arasında gidip geliyorum gibi geliyo 36 nın es geçilmesinin başka açıklaması olamaz çünküüü 😢nan senin kilondan nolacak allasen ya![]()
o zaman kendine bi diyet programı + iban yaz. seni anca o paklar😢Öle deme kanks yıllarca 34-36 beden arasında gidip gelirken tüm gardrobu ona göre dizayn ediyorsun. Şu an da 37-38 arasında gidip geliyorum gibi geliyo 36 nın es geçilmesinin başka açıklaması olamaz çünküüü 😢
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.