Getir yok mu orada bebeğim belki yakışık kaslı ve fit bir kuryesi vardırBu sigara yeter yaa
Lütfen yetsin çünküüü çıkasım yok dışarı
getir öle şeyler de getiriyo muGetir yok mu orada bebeğim belki yakışık kaslı ve fit bir kuryesi vardır
Seni de canan Karatay gibi agresif görür müyüzcandidası olan da ne zaman yasakları yicem diye darlayıp duruyo .s.s nan bi hafta kaldı bi dur gari yaaa........... valla yıldım yeminleee
bilmiyorum kiSeni de canan Karatay gibi agresif görür müyüz
hakana bile 7 dörtlükten oluşan beste yapıp seslendirmişsinnnson 2 saat
#DirenAlcatraz
hakanın mallıgı boldu. zorlanmadım :dhakana bile 7 dörtlükten oluşan beste yapıp seslendirmişsinnn
yooo bestede hiç de öle demiyonhakanın mallıgı boldu. zorlanmadım :d
hatırlamıyoum sarhoştumyooo bestede hiç de öle demiyon
resmen aşk itirafı gibi....... araya beni de sıkıştırmışın saol
tabi plaketten sonra sen bi gaza gelmişin![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.