kadıköye gel de bira ısmarlıyım ?Günaydın fistiklar
Valla hiç fena olmazdi ama arkadasimin dugunu var bugun. Çılgınlar gibi halay çekmem gereken konular var yani. Başka zaman yapalim amakadıköye gel de bira ısmarlıyım ?
söz mü ?Valla hiç fena olmazdi ama arkadasimin dugunu var bugun. Çılgınlar gibi halay çekmem gereken konular var yani. Başka zaman yapalim ama
şu an o kadar mutsuzum ki senle flörtleşecek enerjiyi bile bulamıyorum kendimde holi, o derece.....................................Tabi ki de söz @pumpkin de gelsin. Ellerimde çiçeklerle geleyim hatta. Turk Telekom'da çalışan biri ile flörtleşme aşamasındaymış. Çalışmalara başlamışlar ama, eleman Türk telekom'da çalıştığından ilk adımı atması yıllar süreceğinden hala geç kalmış değilim bence![]()
Neden ne oldu kim, ney üzdü senişu an o kadar mutsuzum ki senle flörtleşecek enerjiyi bile bulamıyorum kendimde holi, o derece.....................................
çok karmaşık şeyler, her an evsiz kalabilirim .s.sNeden ne oldu kim, ney üzdü seni
Daha dur yeni yerleştin sen ya. Niye böyle oldu ki nasıl yaniçok karmaşık şeyler, her an evsiz kalabilirim .s.s
maşallah dediğim 3 gün yaşamıyo yaaa...........................
sadece benle alakalı değil tüm meslek mensuplarıyla alakalı. bakanlık mühürlemelere başlamış ki böyle bir yetkisi yok çünkü organik bir bağımız yok bizim bakanlıkla. ev sahibim avukat, pazartesi ona da bi danışcam süreci. şu an alternatif çözüm arıyorum home kısmına. ben daha yerleşemedim bile yaa..............Daha dur yeni yerleştin sen ya. Niye böyle oldu ki nasıl yani
dün gece tam olarak bu yorumu yaptım, sevil kızıyo saçmalama kero senle ne alakası var diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.