🤯
Yap yap bitmiyor napsin çizgisini de kendi belirlemiş fjdkmzBu çocuk ben 😬 demek isterdim ama o yaşlarda bu kadar pratik bir zekaya sahip değildim 😬
Ekli dosyayı görüntüle 2739
Gece parlayan balık alsana ❤️benim balığı yememişler ya korkuttunuz beni .s.s dikenliymiş zaten yiyemez dedi akvaryumcu. yese bile iskelet falan bişi mutlaka olurmuş. muhtemelen öldü. taşların arasında falandır herhalde .s.s bana taşları çıkar bak içlerine diyo, oldu dedim elimi bile sürmem sürememmm
neyse bi tane daha balık aldım bakalım temizlesin camları bi. transgenik balıklar var çok tatlı alacaktım cesaret edemedim şimdilik. yavaş yavaş alcam ama. yarın belki akvaryum motorunu çalıştırırım bilmiyorum. o gazla taşların arasına da bakarım belki who knows.. ceset yoksa cinayet de yoktur de mi2 gündür yem vermiyordum ben balıklara yarın vereyim bari .s.s acından ölmesinlerdi............................
Zeka küpü benim aşkütellam bir de yakışıklı ki aman allahım diyorum ablam ne doğurmuş böyle 😍 ikizi de uyuzun teki hemen ödevlerini yapıyormuş o çalışkan benimki tembel .s.sYap yap bitmiyor napsin çizgisini de kendi belirlemiş fjdkmz
Evet onlardan alcam ama çok minikler. Ötekiler damacana gibi yerler falan fobisi oluştu bende .s.s zebra olanlar var bi de. Biri siyah sarı mıydı lacivert miydi seçemedim tam. Ama alcam ondan daGece parlayan balık alsana ❤️
ya ben ışıkta uyuyamam .s.s evin zebra perdelerini modifiye edicem diye anam ağladı bi aydır@pumpkin neonlu balıklar gece lambası görevi de görür bence yedikleri yemin hakkını versinler Biraz da jrejej
evet akvaryum ofiste de karanlıkta diyet yazmıyoz ki kime gece lambası olacak
eski kaldığım evlerde koridorumda sensörlü lamba olurdu. bu ev garip her yer spot .s.s otomatik yanan ışık yokluğuna henüz alışamadım, doğru dedin açığı kapatabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.